dszywala Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Witka. Ostatnio zakupiłem zasiłke Anteca wzwiązku z tym zacznie sie ostre kręcenie mojego procka(BARTON odblokowany mnożnik):P Mam średnie pamięci i równiez muszę je wykręcić, więc pytam jakie radiatorki, polecacie w rozsądnej cenie.?? Które najlepiej odprowadzają ciepło? Bardzo będę wdzięczny za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Ktos kiedys uganial sie bardzo za tymi radiatorami . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rendar Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 No właśnie mam pytanie a propos tych radiatorków Revolteca, czy one wejdą pod Silencera v.3 na Radka 9800Pro, bo chyba Silencer toleruje radiatory do 15mm, a te radiatory mają wys. 15mm, czyli na styk, testował ktoś ? wejdą czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...