Cronosik Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Witam nie wiem co sie stalo. Po prostu dzisiaj rano wlaczylem komputer zasilanie sie wlaczylo ale komputer nie ruszyl czarny ekran. Rozlozylem caly wszystkie czesci sprawidzilem na innym kompie i dzialaja wiec doszedlem ze to plyta. Zaczalem ogladac i oto jak wyglada socket od spodu... Chyba spalony prawda? Ide z gwarancja ciekawe co powiedza... :( kurcze i znowu siedze na starym gracie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 mam nadzieje ze ci gware uznaje a nie powiedza ze cos majstrowales i spaliles.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Ja też mam nadzieję, że ci to uznają. Prawdę mówiąc wygląda to tak, jakbyś próbował odessać cynę z tych nóżek, ale właściwie po co? Ciekawe, co się na tej płycie stało. Widziałem już nie jedno spalone mobo, ale takiego czegoś jeszcze nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 No wlasnie tez mam nadzieje ze uznaja to na gwarancji. A macie moze jakis pomysl/sposob zeby zwiekszyc szanse na pozytywne rozpatrzenie gwarancji?? Czy da sie jakos bezpiecznie rozebrac ten plastik z socketa i zobaczyc co tam w srodku?? Moze cos poprawic? :) Bo nie mam kasy na nowe mobo... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 lepiej juz nie grzebac. moim zdaniem uznaja spokojnie reklamacje. nie takie rzeczy ludzie oddawali ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Dzisiaj plyta poszla do dystrybutora zabaczymy co powiedza. Na razie czekam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Życze powodzenia... Procesor to przeżył?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Mnie nie przyjeli ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 A co miales?? Co sie stalo?? I co powiedzieli? Ja trzymam kciuki zeby przyjeli... Procek chyba przezyl sladow zniszczenie nie widac. Jutro moze pojde do kumpla i sprawdze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 ja jak kupilem servisowanego akbita (spalony slot od DIMM) to po pewnym czasie padlo to samo tylko ze z okropnym skutkiem (wszystko czarne grr). Dzis okaze sie czy wymienili Cos cholera jest w tych abitach ze tak padaja. IMO plyta robiona jest na odpierdziel :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Witam wlasnie dostalem spowrotem plytke. Szybko jakos. Ale wyglada tak samo nie wiem co z nia zrobili. W kazdym razie jak narazie dziala. tylko ciekawe ile tak podziala... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...