Kochan Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 taki problem - wsyztsko niby ladnei ale ... orzy ogladaniu filmow na tv - oucie cos sie krzaczy - tzn przeskakuja takie pasy na srodku ekranu w pioziomie TYLKO (co dziwne) przy takich akcjach gdzie kamera kieruje sie w lewa lub prawa strone ... dam przyklad: dlugi pociag stoi i na filmie widizmy jak kamera uchwyca poczatek pociagu i potem schodzi na koniec (w lewa strone lub prawa) dziwnei to brzmi ale czy ktos z Was cos takiego ma lub wie czym to jest spowodowane ?? kabel gruby ekranowany, a TV sprawny ;D zastanawiam sie czy nei oddac jej na gwarancji ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Mam identyczna karte i u mnie jest OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 to chyba ja oddam do serwisu bo to naprawde denerwujace - ale sprawdzales tv-out czy tylko na monitorze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Na monitorze zawsze jest ok Na TV-out jest jakis niewiele jasniejszy pasek mniej wiecej w 1/3 patrzac od lewej strony telewizora, ale sie nie przesuwa i widac go tylko przy calkiem ciemnych scenach Ale tak ma wiekszosc tanszych kart z marnym wyjsciem TV (bez osobnego ukladu poprawiajacego jakosc obrazu (wzmacniacza sygnalu ???)) Moja rada jak sprawdziles kabel i podlaczenia i dalej jest lipa - reklamuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 jeszce sprawdze u kogos - ale tak wlasnei zrobie ... pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...