dip15 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 wiec zaczne od tego kupilem sobie karte tv Avacs smart tv i szczensliwy podlanczam i tu siem zaczynaja klopoty 1.niekiedy po uruchomieniu nie ma dzwieku czy wiecie czym to jest spowodowane / 2. nie moge zgrac plynnie niczego dlaczego ? :( :( plz help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dip15 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 czy nikt nie potrafi mi pomuc ::( ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Moze odrobinke configu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dip15 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 no z tym zgrywaniem to juz sam zrobilem ale problem z dziekiem wystempuje nadal oraz to co zgralem nie moge nastempnie odtworzyc w winampie wyskakuje komunikat o bledzie a nastempnie sime winamp wylancza a jak skompresuje to dzwiek jest skrzypiacy i nie idzie rowno z obrazem oraz nie wykrywa mi wszystkich kanalow ktorem mam na kablu oraz niektore sa w zlej jakosci WTF ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Gosciu czy Ty czytasz co sie do Ciebie pisze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dip15 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 ta czytam a zes duzo napisa 'moze troche konfigu" nic mi to nie daje to moze powiedz jak takis mondry co jak skonfigurowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dip15 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 mam wielki problem przeinstalowalem system bo przydalo by siem to juz a tu mam walka wyskakuje mi blad przy prubie instalacji sterow do karty "setup failed to initialize. Pleas reinstall driver first" a jak prubuje odpalic prog ktory to obsluguje wyskakuje "cannot detecte device. Pleas check hardware or reinstal driver.' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...