t100 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 jak sie wylacza firewall? mam winXP a propo; czemu mi sie komp sam restartuje raz-dwa razy dziennie ;( ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 start -> ustawienia -> połączenia sieciowe -> "wybierz interesujące Cię połączenie -> właściwości -> zaawansowane -> odznacz pierwszą opcję "chroń ble ble ble" co do restartów to musisz podać swój cfg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 1. kucyk napisal OK 2. Moze zbyt podkrecony komp, slaba zasilka? Jakie napiecia, jaki config? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 jak sie wylacza firewall? mam winXPA jak go włączyłeś? Domyslnie jest on już wyłączony, dopiero w SP2 ma być właczony od razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 jak sie wylacza firewall? mam winXPA jak go włączyłeś? Domyslnie jest on już wyłączony, dopiero w SP2 ma być właczony od razu.z tego co pamientam jak mialem dial-up przy pierwszym instalowaniu tegoż połączenia zapora internetowa czyli firewall byl domyslnie wlączony pod xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t100 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 1. kucyk napisal OK 2. Moze zbyt podkrecony komp, slaba zasilka? Jakie napiecia, jaki config? kompa nawet niepodkrecalem, moj konfig to celeron 2.00GHz 256mb ram dysk 80gb Nvidia geforce4 MX 440 zaczal sie uruchamiac sam jakos tak dzien po defragmentacji i skanowaniu....niewiem czy to ma cos do rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...