mateo Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Właśnie mam do was jak dla mnie bardzo ważne pytanie czy pojawianie sie niebieskiego ekranu moze byc spowodowane sypaniem sie dysku twardego. czy jest jakis program do sprawdzenia cz ten dysk sie wlasnie sypie. bo mam go jeszcze dokladnie miesiac na gwarancji i jezeli by sie okazalo cos nie tak chcialbym to wykorzystac. z gory wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Troche mozesz wyczytac z SMART'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 jakiej firmy masz hadeka ?? poszukaj softu na stronie producenta na scandisku czy ndd niemozna polegac :? jesli wydaje przy tym jakies podejzane odglosy albo transwer spada momentami prawie do zera to masz odpowiedz "tak" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...