Skocz do zawartości
Torwald

WC by Torwald [Zdjecia 56k friendly ;)]

Rekomendowane odpowiedzi

Troche czasu minelo zanim uzbieralem kase na wlasne WC, ale jakos sie udalo ;)

Droga kupna nabylem nastepujace elementy:

:arrow: Uriel rev.2 [12/12/12] (mial byc Uziel, ale trafila sie okazja na kupno Uriela po przystepnej cenie, wiec nie zaluje ;))

:arrow: nagrzewnica Kadet - za 40zl dopadlem na szrocie kadeta w stanie niemalze idealnym, zle nie jest...

:arrow: pompka Hydor Seltz L30 II - pompka praktycznie nie do dostania w chwili obecnej (tutaj wielkie podziekowania dla viod'a za ta pompeczke ;))

:arrow: waz 12/16 przezroczysty (zadne tam niebieskie czy blekitne), upolowany na placu grzybowskim

:arrow: trojniki T i Y (thx viod, again ;))

Montaz:

Wczoraj z braku czasu zdazylem tylko zalozyc waz na trojnik T (odpowietrzanie) i polaczyc Uriela z trojnikiem Y (niestety weze mi sie zalamuja, bede musial cos wykombinowac, przydalyby mi sie opaski zaciskowe do kabli...)

Fotki i reszte opisu dam jak wroce do domu (niestety mam tylko cyfraka od Siemensa S55 - 640/480)

Stay Tuned :D

UPDATE

Znalazlem chwilke i wrzucilem fotki (jakos straszna, ale coz...)

Dołączona grafika

Moj Hydorek ;)

Dołączona grafika

Kadecik. W rzeczywistosci ladnie sie blyszczy ;D ale na fotce jakos tego nie widac...

Dołączona grafika

Opisywany przeze mnie problem z wezami (spinaczy do bielizny studenci nie uzywaja, wiec nie mam :D)

Dołączona grafika

A tu wezyk ktory kupilem na placy grzybowskim (ten niebieski to zwykly do benzyny/oleju)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kadet docelowo bedzie nad zasilka (why ? bo bude mam taka a nie inna...), tylko nie wiem jeszcze jak go tam zamocuje (zaraz jade na Kabaty, moze cos znajde...).

Zbiornik bedzie, na 99% taki jak z mcs, ten ktory wchodzi w zatoke 5.25". Nie mam tylko gwintownika na otwory na krocce i sroby do zamocowania.

Wieczorkiem beda foty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi