Torwald Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Troche czasu minelo zanim uzbieralem kase na wlasne WC, ale jakos sie udalo ;) Droga kupna nabylem nastepujace elementy: :arrow: Uriel rev.2 [12/12/12] (mial byc Uziel, ale trafila sie okazja na kupno Uriela po przystepnej cenie, wiec nie zaluje ;)) :arrow: nagrzewnica Kadet - za 40zl dopadlem na szrocie kadeta w stanie niemalze idealnym, zle nie jest... :arrow: pompka Hydor Seltz L30 II - pompka praktycznie nie do dostania w chwili obecnej (tutaj wielkie podziekowania dla viod'a za ta pompeczke ;)) :arrow: waz 12/16 przezroczysty (zadne tam niebieskie czy blekitne), upolowany na placu grzybowskim :arrow: trojniki T i Y (thx viod, again ;)) Montaz: Wczoraj z braku czasu zdazylem tylko zalozyc waz na trojnik T (odpowietrzanie) i polaczyc Uriela z trojnikiem Y (niestety weze mi sie zalamuja, bede musial cos wykombinowac, przydalyby mi sie opaski zaciskowe do kabli...) Fotki i reszte opisu dam jak wroce do domu (niestety mam tylko cyfraka od Siemensa S55 - 640/480) Stay Tuned :D UPDATE Znalazlem chwilke i wrzucilem fotki (jakos straszna, ale coz...) Moj Hydorek ;) Kadecik. W rzeczywistosci ladnie sie blyszczy ;D ale na fotce jakos tego nie widac... Opisywany przeze mnie problem z wezami (spinaczy do bielizny studenci nie uzywaja, wiec nie mam :D) A tu wezyk ktory kupilem na placy grzybowskim (ten niebieski to zwykly do benzyny/oleju) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Na szybkiego, do tych załamjących się węży zabierz mamie spinacze do bielizny... (działa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 no to czekam na foty , zapowiada sie fajnie . gdzie planujesz umiescic kadeta ? bedzie jakis zbiornik wyrownawczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Kadet docelowo bedzie nad zasilka (why ? bo bude mam taka a nie inna...), tylko nie wiem jeszcze jak go tam zamocuje (zaraz jade na Kabaty, moze cos znajde...). Zbiornik bedzie, na 99% taki jak z mcs, ten ktory wchodzi w zatoke 5.25". Nie mam tylko gwintownika na otwory na krocce i sroby do zamocowania. Wieczorkiem beda foty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Niestety mozntowanie WC zostalo wstrzymane do czasu, az dopadne zaciski do kabli (te smieszne plastikowe "wstazki") i wody demineralizowanej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Coś ten wąż jest chyba badziewny, łatwo się zgina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Waz jest poprostu miekki, a to raczej zaleta a nie wada ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 To już zależy od tego w jakiej pozycji będzie wisiał :) Tylko się nie zdziw jak wąż przypadkiem pod wpływem ciepłej wody zrobi się bardziej miękki, zagnie i zatka układ ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Wlasnie do tego potrzebne sa mi owe zlaczki/spinki do przewodow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...