MARIOSKARPA Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 cyrkiel lub papier wodny :) jak masz znajomego co ma piaskarke to kwestia dogadania się ;) a na szybie (szklanej) tez sie da? czy tylko na plexie? ja mam na szybie, tylko robione piaskarką :D btw. są szyby nie szklane :? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 No jasne, ze sa. Efekt pracy piaskarki- WOW, wyglada genialnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 sailence - racz odgrzebać sobie mój topic o kanapce z Pentium 2 i zobacz, jak może wyglądać "mój pierwszy raz". Ja bym pomyślał nad przemeblowaniem, zwłaszcza zasilatora - miałem tak w zwykłej blaszance, procek się grzał jak spawarka i obieg powietrza był właściwie żaden. Inna sprawa, że to WC, ale i tak te tam ci.psety lubią przewiew. Chyba, że wszystko będzie cieczą polewane, ci.psety też. Acz i tak zasilator doskonale zasłania wszystko, tedy coś warto by wymyślić. Używanego pudełka na komputer celem przerobu nie możesz kupić i zacząć od nowa? Zdobądź gdzieś rolkę czarnej taśmy izolacyjnej, 2 zł przy 250 wydanych dotąd (nie widać, śmiem stwierdzić) nie wydaje mi się majątkiem :> Taka rzeźba raczej, jakby na kolanie robione. Ta szyba z dresiarskim motywem - apage satanas, ale jak ci się podoba, to plwać nie będę. Do dobrego rzemieślnika jeszcze ci sporo brakuje. I mała uwaga - nie kąsaj w sutki każdego, kto ośmieli się skrytykować i powstrzymaj się od nalegań "moje brzydkie to pokaż swoje", bo jeden z drugim pokaże i będzie poruta :> ---linia cięcia--- Cenzura wycięła mi ci.psety. Dlaczegóż, och dlaczegóż, łkaniem się zaniosłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 skompletowałem własnie materiały na panel led: * papier astralny * potencjometry * pokrętła * podkładki z plexi * diody niebieskie 3 mm (6 sztuk) * zaślepka * 4 przełączniki Pozostaje się tylko zabrać do roboty, co zamierzam zrobić w weekend. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Jeszcze jedno głupie pytanie - w myśl twej teorii, którą tu swego czasu przedstawiłeś, ów zagadkowy trójkolorowy element tuningu składający się z 26 diod pobiera 52 Watty, czyż nie? Do tego ~10 tych niebieskich i już jest 72 W na same światełka. Wyjaw proszę, w jaki sposób zastosowane kabelki wytrzymają ten pobór mocy? A może wpadłeś już na pomysł bezprzewodowego przesyłania elektryczności, a kabelki są dla zmylenia ewentualnych złodziei patentów, którzy w swej nikczemności moglibyż cię uprzedzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 8O :( :? :? uprzejmy jesteś jak jasna cholercia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Rzeczywiście jonas nie grzeszy brakiem sarkazmu. Kwestia poboru mocy przez diody został wyjaśniony na tamtym wątku i nie było potrzeby wyjeżdżania z tym tutaj. Każdy z nas się kiedyś uczył i popełniał błędy. Więc jonas bądź miły i nie dołuj nowicjusza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Zapinka na blok ;) Kupić wszystko gotowe to nie sztuka. Widać, że się napracowałeś. Gratulacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...