Hans Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 witam mam dosc specyficzny problem. Mianowicie zestaw gf ti4200 + lcd belinea 101570 podczas ladowania windowsa XP wyswietla out of range i sie usypia. (Najsmieszniejsze jest to ze jezeli go wylacze i wlacze juz normalnie wyswietla progress bar od ladowania XP). Oczywiscie jezeli windows sie juz zaladuje to wyswietla wszystko ok. Jakies sugestie pomysly ? (Dodam ze obraz jest wyswietlany podczas zliczania pamieci wyszukiwania napedow do biosu wejsc moge dopiero podczasladowania win zanika) :roll: :?: Szukac szukalem :) jezlei nie dosc dobrze prosze o stosowny wymiar kary :) Ps. Mi to by nie przeszkadzalo ale ze komp nie moj to problem jest powazny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 monit pisze że jest po za jego zasięgiem wyświetlanie obrazu a że przy winie chodzi ok bo twedy już są dobre tryby wyświetlania tak mi sie wydaje pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 monit pisze że jest po za jego zasięgiem wyświetlanie obrazu a że przy winie chodzi ok bo twedy już są dobre tryby wyświetlania tak mi sie wydaje pozdrJa wiem co oznacza out of range :) chodzi mi o to jak sie tego pozbyc ... (podczas ladowania windowsa w momencie gdy monitor wejdzie w stan uspienia - wylacze i go wlacze obraz wyswietlany jest normalnie widze pasek z postepem ladowania xp...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Mam to samo na LCD MAG PS576 i raz mi wyświetla ekran ładowania XP a raz nie 8O Próbowałem już różnych spsosobów ale na razie bez większych efektów. Faktem jest,że przy komunikacie pojawia się częstotliwość 59,9 Hz, więc niejako jest to poza zakresem monitora (60Hz) Jeżeli jednak w tym momencie wyłączę i włączę monitor to obraz mam prawidłowy. Czyli nie jest to problem jednego typu monitorów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Najlepsza opcja jest ze mam w domu taki sam monitor lcd i w2k i podczas ladowania tylko na sekunde wyskakuje outofrange i dalej juz jest ok .... ;( grrrrr :) ja wiedzialem ze windowsy xp sa pokemonskie :) Dodam jeszcze ze poprzednio byly zainstalowane windowsy xp i wszystko dzialalo :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...