Spaceman Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Witam :D Wczoraj przez przypadek(i pośpiech) wyłączyłem pewną opcję przy pobieraniu pliku. Tuż przed jego pobraniem, kliknęło mi się w okienku zapisu na pole "Zawsze pytaj przed otwarciem pliku tego typu" i odznaczyo się :) . Potem automatycznie klinkąłem na "Zapisz". Po chwili zorientowałem się jaka ze mnie jest parówa :D . I teraz za każdym razem jak klikam LPM na tego typu plik, on automatycznie ściąga go do folderu "Temporary Internet Files". Jak zrobić żeby znowu wyskakiwało to okienko z opcją "Zawsze pytaj przed otwarciem pliku tego typu" i wogóle jak tą opcję ponownie włączyć dla tego typu plików :? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 w zakładce narzedzia opcje internetowe >>ogólne: po kolei usun pliki cookie, usun pliki i wyczysc historie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spaceman Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Już tego próbowałem...niestety nic się nie zmieniło :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Jak wejdziesz w Narzedzia - Opcje folderow - Typy plikow, odszukaj tam typ, dla ktorego wlaczyles te opcje. Wejdz w zaawansowane i zaznacz "Potwierdz otwarcie po pobraniu". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachowicz Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 dobre dobre - dziala ! (zmiana w file types) ;] tez wlasnie mialem ten sam problem ! :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...