marian33 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Witam! mam ogromny problem! nie moge nawiazac polaczenia glosowego:( tzm moge ale po max 10 sek rozmowy komputer sie zawiesza:( od dostawcy internetu dowiedzialem sie ze jest to spowdowane przez wirus ;( ale sprawdzalem kompa antywirusem mks on-line i mam ZERO wirusow na kompie. nie mam fez firewall'a ani na servie dostwcy ani u mnie w systemie. uzywam windows ME. POMOCY!!! jestem w kropce. bede bardzo wdzieczny za pomoc! pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 to jest niebieski ekran czy zamrożenie systemu ?? jaki sprzęt masz ?? jakiego programu rzywasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian33 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 przewaznie zamrozenie systemu lecz chyba ze 2 razy stal sie czarny. dotyczy to wszystkich komunikatorow tzn i gg i msn i skype itd. jesli podalczam WEBcam tez mi sie to dzieje. sprzet: celeron 433 128 ram riva TNT 2 32mb sound blaster 128 pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 chyba płyta główna sprawdź czy kondensatory są ok i zmież napięcia miernikiem jak komp jest włączony pozdr jak to nie jest to daj znać .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian33 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 szcerze mowia nie bardzo wiem jak to zrobic i nie mam warunkow. czy jest jakis inny sposob aby stwierdzic czy jest to wina plyty glownej lub czegos innego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Spróbuj formata zrobić. Moim zdaniem jest to wina sytemu, a nie sprzetu, ale dla pewności spróbuj czymś obciązyć kompa (np 3dmark2000) i sprawdzi czy sie niezawiesi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Sadze, ze to wina softu, w tych programach komunikacja glosowa to jakby dodatek. Polecam zapoznac sie z www.teamspeak.org - jest to program do komunikacji w trakcie grania, ale do pogaduszek nadaje sie rownie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Nie polecam Teamspeaka, wymaga mocnego łącza, słaba jakośc dziwieku, brak fullduplexu, wymagane prawdziwe IP. Polecam Skype, brak powyższych wad i jest naprwede user friendly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Nie polecam Teamspeaka, wymaga mocnego łączajakos nie zauwazylem, sam nie narzekam i nie spotkalem sie z narzekaniem. Kumpel z kablowki stawial nawet serwer jak bylo 128 kbit/s dla kilku osob i bylo gut. słaba jakośc dziwiekujak dla mnie wystarczajaca, by mozna sie bylo dogadac brak fullduplexuWhat's that? wymagane prawdziwe IPTylko jak chcesz postawic serwer. Jak jestescie w tym samym lanie, to mozna korzystac z wew. IP Polecam Skype, brak powyższych wad i jest naprwede user friendly Zarzuc jakimisciekawymi linkami o tym programie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Polecam Skype, brak powyższych wad i jest naprwede user friendly Zarzuc jakimisciekawymi linkami o tym programie www.skype.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian33 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 to jest niebieski ekran czy zamrożenie systemu ?? jaki sprzęt masz ?? jakiego programu rzywasz cos sie zmienilo. czasami wystepuje zamrozenie systemu, czasami czarny ekran a czasami niebieski :( nie ma reguly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 hej, to ze sprawdziles mks`em kompa nie oznacza ze nie masz wirusa tak na marginesie wspominajac! sprawdz karte dzwiekowa i czy nie ma jakiegos konfliktu przerwan w sprzecie;) co do skype - RuLEz ewentualnie ICQ, jakosc tez wypas a polaczenie zawsze jest na ICQ a nie jak to bywa na padlo-padlo:) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...