Xior Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 chodzi mi o dokładny sposób podłączenia tego kontrolera do mojej blaszanki ,bo zrobiłem tak jak w instrukcji i wyswietlacz pokazuje mi że nie chodzi mi wiatrak na procku , włącza mi sie alarm a wiatrak chodzi jak potrzeba i już nic nie kumam, zaczynam przypuszczać że wiatrak na procku nie ma kontroli prędkości albo cuś takiego, bo jak podłączyłem wiatrak zaopatrzony tylko w dwa kabelki to efekt był taki sam, ale przecie ten od procka ma trzy kable i teoretycznie powinno wszystko być ok. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 o jezusicku... a o znakach przestankowych i zdaniach mniej zlozonych niz 5 naraz to ty slyszal?? Musialem 3 razy przeczytac zanim cokolwiek zakumalem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...