Gość Ukasz Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Mam zalmana ZM80A-HP. Jak gram w colina 4 to po jakims czasie grzeje sie potwornie, nie wspomne nawet o radiatorkach na pamieciach (mozna sie opazyc) Tak myslalem zeby zrobic takiego zalmana ale caly z miedzi (mam dostep do frezarki) Jak nie to co byscie polecali zebym mogl ta karte dobrze podkrecac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 pierwsze co pomoże twojej karcie - wentylacja :-) jak chesz dobrze krecić zaopatrz się w np. arcitic VGA silencer -> http://sirius.pl/product.php?action=info&id=8146&sid=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 witam u mnie na radku 9700 zalman ZM80c-hp+wiatrak i zero problemów polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 A u mnie na 9500@9700@380/330 firmowe chłodzenie plus radiatorki na ramach... Potwornie się grzeje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Ja mam VGA Silencer'a i jest OK, jest lekko ciepły. Co do frezarki, to się raczej nie opłaca bawić, zawsze coś wyjdzie nie tak, albo się źle dopasuje albo jeszcze coś innego. Lepiej kupić coś gotowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...