Skocz do zawartości
kassiunia

Problem z podkręceniem mobila 2600

Rekomendowane odpowiedzi

to tez panienka hehehe... no comment

Nie, kotuś, dla Ciebie nie jestem "panienką".

Vadeer, linki już dead. Trzeba było być na czasie. :P

i kto to mowi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak przy okazji to jestem bardzo mile zaskoczony. Bo w sumie myslalem, ze Miope to tylko taka ksywka, i ze jestes facetem. Wzielo sie to stad ze nie przypuszczalem, iz kobieta moze byc moderatorem forum o komputerach i do tego o ich podkrecaniu. Jest was tutaj tak malo, ze myslalem iz poprostu czasami macie problemi itp, ale podkrecanie? No za chiny nie moglem w to uwierzyc. Podziwiam. Naprawde jestem mile zaskoczony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie przypuszczalem ze tu wogole moga byc jakies panienki/kobiety (heh jak kto woli:) to takie troche dziwne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, off topik jest nie do wyplewienia. To co, mam przenieść wątek na Oślą? :P

A dziewczyn na forum ja doliczyłam się pod trzydziestkę jakoś (tych, co się ujawniają, bo pewnie nie wszystkie to robią).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostaw tu niech sie chłopy i Laski/Panienki/dziewczyny/Mega Laski/Super Laski/Extra Laski/Potwory (niepotrzebne skreślić:)) Pośmieją bo to forum takie ponure

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak topic był problem z podkręceniem a wyszło z tego :), w rezultacie powiedzmy heh że sie czegoś dowiedziałam ale chociaż było zabawnie, a że Miope jest kobietą nie widziałam czyli nie jestem sama :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak apropo twojego podkrecania to ja mam prawie tyle samo na dziadowskiej plycie:) wiec cos sie kiepsko starasz:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie a nikt nie chce mi udzielic pomocy, nie wiem czy moze mam zmienic bios, może w biosie cos mam zle poustawiane w sumie tyle pyt. a żadnej konkretnej odpowiedzi :(No własnie a nikt nie chce mi udzielic pomocy, nie wiem czy moze mam zmienic bios, może w biosie cos mam zle poustawiane w sumie tyle pyt. a żadnej konkretnej odpowiedzi :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te titany to za dobre nie sa 60c mowi samo za siebie :) kup jakies wc i po klopocie www.bloki.pl:) ewentualnie mozesz jeszcze sprobowac nalozyc jakas paste lepsza albo sprawdzic czy radiator dobrze przylega

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...