millor Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 http://www.acortech.com/.sc/ms/dd/10853355...%20Retail%20Box za 35USD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 No to powodzenia życze z taką karta :P chociaż z drugiej strony dla grających w pasiansa styknie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Hmm... dziwne :/ Skad oni takie rzeczy biora :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 pewnie spalilo sie 32mb ramu i jest zablokowane :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Mało gier do tej pory potrzebuje 64MB. Wiec bedzie szybszy od radków 9200 i innych badziewiów PS TO JEST 32 DDR wiec nawet jak jest 64 bit to się kala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Pozatym przeglądłem specyfikacje radeonów mogą być też takie wersje z 32 MB sdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 No nie wiem czy mało gier wykorzystuje 64Mb na grafie :roll: do tego 64bity :roll: Jednym słowem w nadchodzące tytuły mozna sobie podarować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 ale ta jest pewnie 128 bit więc ja sobie kupie tak dla jaj zobaczę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ale ta jest pewnie 128 bit więc ja sobie kupie tak dla jaj zobaczę W sumie sprawdzić można, ale wątpie żeby na dłuższą mete się sprawdziła :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...