Skocz do zawartości
Kalaf10r

Jaka MB pod AthlonaXP 1700+

Rekomendowane odpowiedzi

Moj qmpel kce qpic AthlonaXP 1700+ i nie wie jaka płyte glowna wybrac ja polecilem mu Solteka 75drv5 (sam mam tej firmy tylko drv2 i z plytka nie ma zadnych problemuff) procek nie bedzie podkrecany chodzi o dobra stabilnosc i dobra wydajnosc. co polecacie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzcie gość ma 10 postów skąd on ma wiedzieć że jest wyszukiwarka??Ja osobiście najpierw bym napisał pytanie a potem bym sie dowiedział ze jest jakaś wyszukiwarka rozumiem gdyby na stronie głównej Hardware byłby wielki napis szukaj a że coraz więcej przybywa na forum nowych użytkowników to coraz więcej jest pytań typu jaki dysk jaka płyta itd...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no chyba po to jestescie tutaj zeby pomuc nie ?? wiem dobrze ze jest opcja Szukaj ale nie mam ochoty przegladania kazdego wątq co jest o Athlonach poprostu potrzebuje wiadomosci na temat. ludzie a w takim razie od czego jest to forum ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx.

aha zapomnialem dodac jesxzce jednego ze bedzie to brane z Action wiec wybor pomiedzy tymi plytami od nich. czy ktos sie orietuje czy Action sprowadził by dana płyte jak by jej nie bylo ?? chodzi mi np. o Epoxa albo GiGabyte ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no chyba po to jestescie tutaj zeby pomuc nie ?? wiem dobrze ze jest opcja Szukaj ale nie mam ochoty przegladania kazdego wątq co jest o Athlonach poprostu potrzebuje wiadomosci na temat. ludzie a w takim razie od czego jest to forum ????

sam widzisz ze kazdy ma inne zdanie na temat plyt dlatego polecalem opcje szukaj

BTW ty nie masz ochoty przegladania watkow a nie kazdy ma ochote pisac ciagle to samo :roll:

Polecam:

Epox na kt333 z nowym mostek poludniowym (8k5a-cos takiego)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli wiesz dobrze ze jest taka opcja to dlaczego nie chcesz z niej korzystac ?

Wlasnie po to ona jest , zeby pomagac !

To ze jestes leniwy i nie chce Ci sie chwili poczekac az wyszuka odpowiedzi, niezbyt dobrze o tobie swiadczy !

Gdyby kazdy kto potzrebuje pomocy zakladal nowe watki to tylko kilku z nich doczekaloby sie odpowiedzi, a ci ktorzy chcieliby korzystac z wyszukiwarki, zostaliby zasypani setkami topicow o tym samym.

Bez przesady z tym leserstwem !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...