WirMaX Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Za jakiś tydziń będę robił sobie WC w BudziE ... Szukałem o tej pompce po prze szukaj i znalazłem tylko 2 króciutkie temeciki w których nic nie było ciekawego :( Wienc sie pytam czy ta pompka jest dobra czy lepiej jkąś inną tak do 170 zł. Proszę o odp. ---------------------------------------------- Aha ma być do 3 bloczków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Zalezy czy ma byc zatapialna czy nie. Pozatym poszykaj, masa jest topicow o rozmych pompkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 ja ja ma i nie narzekam, ale teraz chybakupilbym hydor seltz 30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 jesli masz gdzie kupic HYDORA SELTZ L 30 to bierz !!! bedzie napewno lepszym wyborem niz ph 802... tzn w tej kasie o ktorej piszesz raczej niz lepszego nie kupisz. p.s. z tym ze moze byc z deczka problem z nabyciem hydora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Równiez polecałbym hydora L30 ze względu na wydajność. i niezatapialność. Sam ja zamówiłem w Sobote, a jutro pewnie dostane mejla z terminem dostawy czy cus. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Niektórym jednak zależy na tym aby zatopić pompkę (tak jak mnie) i wtedy PH802 jest bardzo dobra. Wydajna (1500l/h) a przy tym nie zjada za dużo prądu (21W). Jeżeli ją dobrze zainstalować to jest prawie bezgłośna. Można też oczywiście przerobić ją na niezatapialną ale to już trochę więcej pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WirMaX Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Pompka ma pracować jako zatapialna, bo za bardzo niewiem jaki jest plus nie zatopionej, a ta hydro moze pracoawć jako zatapialna? Dostępna jest w 4max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...