ups Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 kupiłem audigy2 i jest super , miło gra razem z logitechami z-640 i jest cool ale co z tego jak w morde jeza nie wiem jak uruchomić mikrofon żeby sobie z kimś pogadć. podłączyłem go to tego gniazda gdzie narysowany mikrofon ,uruchomiłem rejestrator dzwięku i co?? i [gluteus maximus] trup :( niestety nie mam instrukcji ,a podejrzewam ,że jakiś myk trza zrobić gdzieś w sterach ale ten audigy2 tyle ma tego badziewia ,że sie gubie i nie wiem co z tym fantem zrobić :( może ktos ma ten sam dzwięk i by sie podzielił jak zrobić ,żeby zrobić:P i żeby było good z góry wielkie thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc312 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Wejdz do panelu sterowania -> dzwiek i urządzenia audio -> zakładka głośność -> zaawansowane -> wyświetli sie okienko i tam kliknij opcje -> właściwości -> i zaznacz tam Mic teraz powinienes miec okienko z glosnoscia mikrofonu i odznacz tam wycisz. To powinno być na tyle... Jak coś to dawaj na gg: 1721530 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczesiowa Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 o ile sie nie myle to wyciszenie powinno byc zaznaczone. mic dziala tak czy siak a jedyne co sie zmienia to to ze karta non stop przekazuje glos z mica na glosniki co jest raczej bez sensu, wiec lepiej zaznaczyc wyciszenie. przynajmniej ja tak mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc312 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Zależy co on chce robić :wink: powinien jeszcze sprawdzic czy ma ustawione nagryanie i tam sterownik z płyty głównej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...