Dryblas Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 :?: co jakiś czas mam czarny obraz na monitorze na 2-3sekundy co około 5 min,raz przetaktowałem chyba grafike i od tego momentu to mi sie dzieje-pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 podstawowe zagadnienia jestes nowy na forum ale to nie zwalnia cie od myslenia ... nastepnym razem czytaj co pisze pod poszczegolnymi dzialami bo post ten nie nadawal sie ani na "nowosci" ani na "sprzedam" w ktorych je umiesciles ... dodam jeszcze fakt ze umieszczanie postow w kilku dzialach jest nieregulaminowe ... zapoznaj sie lepiej z zasadami na tym forum bo wejscie miales tragiczne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a12 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 ,raz przetaktowałem chyba grafike i od tego momentu to mi sie dzieje-pomocy i masz jeszcze jakieś pytania ? Sam sobie przecież odpowiedziałeś :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ,raz przetaktowałem chyba grafike i od tego momentu to mi sie dzieje-pomocy i masz jeszcze jakieś pytania ? Sam sobie przecież odpowiedziałeś :lol: Własnie - popsułeś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...