kazik2000 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Witajcie! Proszę o konstruktywne opinie, rady i bluzgi ;) Jest to moja pierwsza strona (w życiu) stworzona w Pajączku. Będzie się rozwijać i lada moment zostanie przebudowana struktura, gdyż nie mogę sobie poradzić z pływającą ramką (nie słucha mnie :lol:) http://www.poniatowa.end.pl Miłej eksploracji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 razi w oczy ta pustka na srodku ;] ale pewnie masz zamiar cos tam wrzucic ... Witam na mojej, zrobionej własnoręcznie przeze mnie stronie. Jest to pierwsze dzieło tego typu jakie popełniłem w karierze. Postanowiłem poświęcić ją mojemu rodzinnemu miastu. W tej chwili dużo więcej czasu spędzam w Krakowie (szczegóły TUTAJ). Kto wie, być może właśnie dlatego tchnęły mnie jakieś patriotyczne zapędy i efekty mojej pracy widoczne są na tej właśnie stronie. Tyle słowem wstępu. Zapraszam do eksploracji tej witryny. Mam nadzieję, że tak przedstawione (subiektywne) spojrzenie na to miasto spodoba się również szanownym "surferom" :) popracuj nad skladnia ... newsow nie czytalem ale ten wstep mnie rozwalil ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Dokładnie. Miałem zamiar zrobić zmienną wysokość pływającej ale technicznie nie dam rady. I strona zmieni układ na menus z lewej (włącznie z sondą i lucznikiem) i ramką główną. Myślę nad jakimś sensownym podkładem, ale póki co na nic nie wpadłem ;) EDIT: Czasem nie panuję nad swoimi zakręconymi zdaniami :) Ale wszystko ulegnie zmianie z czasem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 pod mozilla (firefox) wyglada nie tak jak powinna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 pod mozilla (firefox) wyglada nie tak jak powinna ;)Postaram się coś z tym zrobić. Do użytkownika fipa czy coś w tym stylu. Kultura jakaś obowiązuje tak samo jak prawo wyboru. Ale Twoje poświęcenie jest bezużyteczne :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...