Skocz do zawartości
mamuuut

NAGRYWARKA LG GMA-8020B

Rekomendowane odpowiedzi

kupilem nagrywarke z allegro i wsyztsko jest wporzo, tylko ze nie chce palic DVD-RW, kupilem plytke w sklepie, nojka, super verbatin, zaplacilem jak za zborze, ale pomyslelm co mi tam....

no i nie dziala. na samym poczatku nero wysypuje blad ze nie da sie nagrywac w systemie plikow DAO, no to chce zmienic, ale NERO nie pozwala. pole jest szare i nie moge nic zrobic!! jakas pomoc??

jutro ide kupic nowe DVD-R moze z samymi DVD-R jakos sobie poradze!!

piszcie co o tym uwazacie!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam, ze nie bawilem sie jeszcze nagrywarka DVD, ale sa nosniki DVD+R/RW oraz DVD-R/RW? Moze nagrywarka nie obsluguje twojego nosnika?

he he he he ...no pewnie ze sa dvd+/-RW ....ja pierdziele o malo sie nie zasmialem:))) co do pytania...moze masz stary bios w nagrywarce, ktory nie widzi tej plytki??? a jak inne plytki??? nagrywaja sie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze to nawet nie wiem, bo probowalem tylko na tej, dzis kupie zwykle DVD-R i sprawdze... jeden kolega tez mowil ze mam zrobic upgrade firmwaru, ale zebym ja to wiedzial jak, a po drugie, jesli to zrobie to koles juz mi jej nie wymieni jesli rzeczywiscie jest z nia cos nie tak.

zapisalem sobie LOGa z NERo i w pierwszej kolejnosci wywala mi blad SCSI TARGET ERROR, a w nastepnej linijce ze nagrywarka nie moze zapisac plyty w systemie DAO ( DAO - disk at once) co smieszne nagrywarka nie moze nagrywac z inna opcja, bo opcja disk at once jest podswietlona na szaro i niemoge jej zmieniac w nero, bez wzgledu czy nagrywam MULTIsesion, czy jednokrotny zapis, gdy chcialem wyczyscic plytke DVD-RW tootrzymalem ten sam SCSI TARGET ERROR!!

nie wiem co robic, jutro wezme nagrywke i skocze do znajomkla co na linucie i Macu siedzi, moze on cos poradzi....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi