Torwald Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Qrde, zadnej tapety nie moge ustawic sensownej, bo pojawia mi sie "Ide Milego dnia" :evil: Jesli ktos zna sposob na obejscie tego paskudztwa bede wdzieczny za pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Ja mam jednopixelowego jpga jako logo i nie ma problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Tez o tym myslalem...rano zobacze jak to bedzie wygladalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Zrob sobie pusty obraz np. w corelu i ustaw jako logo i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ja mialem przezroczystego gifa, jak cos to pisac na GG to podesle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Mam co prawda inny telefon, ale mi pomogło wyłączenie opcji "Informacje o sieci". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 moge ci poslac na maila przezroczyste logo, ustawiasz sobie jako logo operatora progzem Mobile Media Browser, u mnie zadzialalo (N3510i). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba.Death Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Czy ktoś może mi przesłać, lub napisać jak można sciągnoś przezroczyste LOGO?? Jezeli tak to mój nr. 696048869. Będę wdzieczny w zamian moge odesłać MMS-a. :) Mam Siemensa ST55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...