fireblade3 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 A czy zalapales ale ja po prostu pisze ze znalazlem jej test - dosc dlugo sledze topick i zdazyla mi sie spodobac ta buda!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 zdaje mi sie, ze CM wypuscil Stalker'a z wlotami na bokach (i bez filtra na dolnym wlocie) i to jest pierwsza partia, ktora poszla do sklepow, ale pozniej doszli do (bardzo sensownych!!) wnioskow i zrobili boki bez wlotow (bo i po co??) i zalozyli filtr na wlocie w dnie (na szczescie!! oszczedzi to roboty z dorabianiem samemu) wiec pewnie za jakis miesiac, dwa w sklepach pojawi sie nowa wersja, jak wylko wyprodukuja odpowiednia ilosc, a sklepy sprzedadza pierwsza wersje. np. frozencpu.com sprzedawal ta bude po $200 a teraz nagle jest promocja $160 (chyba). buda sie interesuje od kiedy tylko ja ujrzalem.. z niecierpliwoscia czekam az bedzie w europie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 A czy zalapales ale ja po prostu pisze ze znalazlem jej test - dosc dlugo sledze topick i zdazyla mi sie spodobac ta buda!!sorki, myslalem ze wpadles i tez przypadkiem ci sie spodobal stacker ;) a tutaj ktos sie wzial za stackera :arrow: http://metku.net/modgallery/detail.php?id=2147 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flea Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Cześć Jak dlamnie ta buda wyglada jak gu.... strasznie mi sie nie podoba ! :] i do tego ta cena fujjj :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 http://www.systemcooling.com/cm_stacker-01.html :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...