Kaczor Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 za 8 dni DZIEŃ ŻAŁOBY POWSZECHNEJ DZIECI I MŁODZIEŻY :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Niektórzy forumowicze mają jeszcze miesiąc "wolności" :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Niooo :) chyba ze maja poprawki :( . Na szczecie mam jedna . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 ja mam 2 hehe mat i chem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 :arrow: jak ja sie ciesze :evil: znowu bedzie trzeba zasiasc w lawce na 10 miesiecy :cry: (technikum)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 gimnazjum suxx! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Przedszkole rulezzzzzzz :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Przedszkole rulezzzzzzz :lol: :lol: :arrow: to powodzenia zycze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 No i ja też mam żałobę, bo zaczynam pierwszy dzień pracy po wakacjach /niestety w szkole :( / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo84 Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Mówcie co chcecie, ale ja tam do szkoły z chęcią będe chodził, chociażby po to by jakimiś <span style="color:red;">[ciach!]</span>łami gasić "informatyczke" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...