jezu Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Witam mam mały problem Na abicie nie ma portu gier dlatego kupiłem kartę dzwiękową bo potrzebowałem podłączyć pada lecz nie wykrywa mi tego pada Karta dzwiękowa jest 100% sprawna (próbowałem także na innej i to samo się dzieje) Pad to microsoft side winter i tez jest 100% dobry (także próbowałem na innym takim samym i tez go nie wykrywa) Mój system to milenium reszte sprzętu jak w opisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Bo milenium jest do [gluteus maximus]. Zainstaluj XP to go bedzie widzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Bo milenium jest do [gluteus maximus]. Zainstaluj XP to go bedzie widzialhehehe... ewentualnie 98SE :P ALe zyczę powodzenia ze sterami do mobo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...