mafia35 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Witam! Mam pytanko: Znacie moze jakis sposob zeby wykasowac ten napis IDEA Milego Dnia z Nokii 3510i? Szukalem juz na Google ale przewaznie jest to platne i co najgorsze - zagraniczne. Chodzi mi o blank logo. W jaki sposob to wgrac? I najlepiej za darmo :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 W ten sam sposob jak tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=73831 Wgraj 1 pixelowy obrazek, przez kabelek programem mbus, oxygen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 No tak... Ale ja nie mam kabla. Moze jest jakis sposob przez WAP? Kiedys byla aukcja na allegro i kolo przysylal puste logo za 2 zlocisze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...