MeHow Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Nie wiedziałem do jakiego działu to dać, więc padło na oślą łączkę... Przeglądam sobie czasami takie śmieszne forum: http://www.przestworzadws.netlook.pl lecz od pewnego czasu wyskakuje mi taki monit przy wchodzeniu na w/w adres: message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php? O co biega? Inni mogą wchodzić normalnie, a ja nie :( , próbowałem przez różne proxy, bez proxy i dalej to samo. Jedynie przy użyciu cloacka mogę przeglądać forum, lecz takie coś mnie nie bawi, bo nie mogę pisać :/ Jakieś pomysły na rozwiązanie problemu? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Oho... już sobie poguglałem :/ http://phpbb.pl/forum/viewtopic.php?t=4415 tzn. dostałem śmiesznego banana na to forum :/ . Teraz jakieś pomysły jak to obejść? Zmiana na inne proxy np. w3cache.icm.edu.pl nic nie daje :/ . Głupi admin zapodał mi bana za to, że wykazałem mu jego oszustwo: na gg przeprowadził ze mną rozmowę, która pod adresem: http://paranoya.org/~mehow/gg2.gif , a potem dowód nr2 http://paranoya.org/~mehow/gg3.jpg . Koleś widząc, że troszeczkę mu udowodniłem pokasował tematy i mnie zbanował O_o. Teraz jakieś pomysły jak to ominąć? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 a cookies tej strony skasowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 hehehe koleś ma jakiś uraz z dzieciństwa teraz wydaje mu się że jest władcą i panem on jest administratorem on założył najlepsze forum i to on jest najważniejszy najwspanialszy naj naj, wszyscy maja się mu podpożadkowywać bo jak nie to ban, co za idiota, jak to forum jeszcze istnieje. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 skasowałem :/ nic nie daje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ile ten administrator ma lat 3, 4 czy 5 :?: Boze jakie wypowiedzi .. Szkoda slow :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 a po co chcesz tam wracac?:) zeby wkleic rozmowe z gg?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Tak, między innymi... a administrator ma lat 15 :/ . Niezły koleś..., ale oskarżył mnie o to, że jestem kłamcą, więc... muszę mu to udowodnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 czytajac te logi z gy gy powiem tylko tyle: jak smiecie narzekac na administracje tego forum ? :lol: (chodzi mi o tweak ;] ) przeciez my przy takim dyktatorze to potulne baranki :P kto ze mna na gg rozmawial to wie o czym mowa ;] nie ma co koles sadzi ze forum zalozyl i jest bogiem ... tak naprawde to powinien sam sobie zafundowac EDIT: a tak pozatym - wrocisz , wkleisz loga a on usunie go z calym tematem ... chyba nie warte zachodu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 no to może panowie :> zarejestrujmy się wszyscy i wklejajmy tego loga? :> linki podałem powyżej... no tak... tamta administracja to naprawdę IQ = 3,2 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 IQ = 3,2 to ma moj taboret w kuchni. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 no mówię przecież ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 http://www.przestworzadws.netlook.pl/viewt...c.php?p=691#691 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 I tak ciach!owe - to forum - 38 uzytkownikow, 5 tematow na krzyz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ale widzisz co koles wypisuje lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Witaj CHECK-IT, Dostajesz ten e-mail, ponieważ twoje konto zostało usunięte z Druga Wojna Światowa w Przestworzach Dodatkowych informacji, możesz spróbować uzyskać u administratora. -- Administrator Forum http://www.przestworzadws.netlook.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Buhahahahaha no ja nie moge co wy im tam napisaliscie???? Koles ma kompleks i tyle, ale takich forow jest sporo. I niech ktos zacznie narzekac na porzadki panujace na tweaku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 buahahahahaha :> :> :> no mówię, że ten gościu jest dziwny ;] ma swoje własne forum ;] ;] ;] a niech ktoś spróbuje zapostować te linki, to wyleci zanim zobaczy swój post. Powaga..., natomiast koleś śmiał mnie nazwać kłamcą, a nie dał szansy obrony, a właściwie nie podał dowodów mojej winy. Dziwny typ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Forum denne jakich mało, poziom zerowy. Wystosowałem już do tego pseudo-admina odpowiednią notkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 lol :> i tak trzymac :> nie żebym tutaj kogoś podpuszczał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Mehow - Widzę, że jesteś sławny na tamtym forum (2 ogłoszenia o Twoim zabanowaniu) a tak na serio to niezły łoś z tamtego admina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 LoooL.. Przeczytalem post tego admina i byla w nim zawarta tresc "PS. Dostałem kilkaset maili o treści "DOPOKI MNIE NIE ODBANUJESZ BEDZIESZ DOSTAWAL PO 1000 MAILI DZIENNIE". Może to da Wam pewne pojęcie o tej osobie i jak bardzo można ufać jej (w cudzysłowiu) "informacjom". Pozdrawiam Ygrek" Lool.. Widze ze MeHow sie mści :P Moze ktos jeszcze powysyla tej lamce spam :P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Hahaha, właśnie dostałem BANA na tym forum za publiczne, kulturalne ogłoszenie praktyk Pana Admina. Żadnego odzewu, info czy czegoś podobnego. Skasowano konto... Mam nadzieję, że ten po.... bufon kiedyś dostanie nauczkę za narcyzm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Po rozmowie na gg stwierdzam że to kompletny oszołom a nie Admin. Ale możesz mi MeHow odpowiedzieć o co chodzi USTAWA O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH ;)?? Bo zwłaszcza cytat z PMW jest siakiś poważny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 looool :> tam jest niezla buahaka :> , ale nie ma co... administrator miazdzy... napiszesz cos nie po jego mysli i od razu kasuje twoj topic :> z reszta sprobojcie sami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Myślę że czas się zabawić :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 lock and load :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 kazik zrob mi tutaj wklejke o co sie pytasz, bo ja niestety mam bana ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 kazik zrob mi tutaj wklejke o co sie pytasz, bo ja niestety mam bana ;] Ciekawe czy to też jest zmyślone ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ale to jest Laure Sinclair ;] a nie zuzinka lol lol lol, a zaraz się trzeba będzie zająć tamtym adminkiem, że publicznie udostępnia takie informacje lol lol lol. I jedna rzecz ;] no myślałem, że po moim nicku się domyślisz jak mam na imię lol... nie zapomnij wyedytować posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...