kazik2000 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ale to jest Laure Sinclair ;] a nie zuzinka lol lol lol, a zaraz się trzeba będzie zająć tamtym adminkiem, że publicznie udostępnia takie informacje lol lol lol. I jedna rzecz ;] no myślałem, że po moim nicku się domyślisz jak mam na imię lol... nie zapomnij wyedytować posta Wybacz, ale skojarzyłem nazwisko i Wodzisław Śląski. A do tego wzmianka o "user forum o oc". Być może za szybko chciałem skojarzyć fakty. A imie masz takie samo jak ja, więc nie LOLuj mnie proszę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 W zastraszającym tempie przybywa teraz użytkowników na tamtym forum. Jakież to dziwne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Panowie uspokojcie sie bo kolesiowi stanie serce z wrazenia jakie to jego forum popularne i jak ludzie lngna do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Taka propozycja - jak się nas trochę zarejestruje to pozakładamy trochę tematów w sprawie Mehowa. update Ale LOL nic nie napisałem a już mi cwel konto usunął :evil: update2Poprawka - usunął wszystkie konta założone dziś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Ale jaja za teksty z Tweaka odgryza się na swojej grzędzie. Grzęda coś mało przyjazna lubię ten temat (lotnictwo) ale na te zapiszę się jak admin się zmieni :), obojętnie czy personalnie, czy swą osobowość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 oj typ to jest niemiłosierny :) :) :) ujawnił dane osobowe na swoim forum, no to postraszyłem, go że łamie prawo, na co on odpowiedział: "Mam ojca w mundurze i nic mi nie możecie zrobić" muahahahahah ...... tyle powiem ;] teraz wszyscy będą kochać ParanoiKa co nie? :> Jon... Ciebie też ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Też sie zarejestrowałem i nawet temaci założyłem :D http://www.przestworzadws.netlook.pl/viewt...c.php?p=713#713 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 dobre, dobre ;] ;] ;] lol lol lol. Ale róbcie go bardziej z jajem, a nie po chamsku lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 No i już niemam konta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Zakladajcie tematy po 19.00 dobranocka minie i dzieciak bedzie musial isc spac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 A może podawać inne lepsze fora o tematyce lotniczej a tam ślepy z kulawą nie zajrzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 niezli sa, stosunek wladza/ ilosc uzytkownikow jest 7:37 u nas jest 23:15097 ktos mowil ze tweak ma ostra administracje ? 8O powinniscie kochac nas a nie besztac :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 MeH ... no wiesz co, ja taki nieumalowany. W dodatku ta podwiązka ... Zali winienemż skasować "Narcyz" z mej sygnatury jako cokolwiek żałosny i nikczemnej postury wobec omawianego okazu? Zabawa, jak widzę, warta przedmiotu uciechy :> ---linia cięcia--- Aha, ten topic warto przykleić i demonstrować każdemu w rzyć chędożonemu przez stado parszywych ocelotów, rażonemu trądem i szkorbutem synowi skunksa i szakala, który ośmieli się wstawiać jakieś brednie o gestapo, terrorze i takich tam na tweaku :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Też sie zarejestrowałem i nawet temaci założyłem :Dhttp://www.przestworzadws.netlook.pl/viewtopic.php?p=713#713 Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje :roll: no to się spóźniłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 On nawt userom błędy sprawdza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 byłem, obejrzałem i RESPECT dla Modów z Tweaka bo jak ja miałbym się tak pilnować tak jak tam chociażby o głupie ą i ę to nie wiem... Być może są ludzie, którym to przeszkadza no ale bez przesady! Z tego co widze to aDMIN tego forum czuje się jak Guevara czy inny "WIELKI WŁADCA" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Nawet literówek się gość czepia nawet dziennikarze mają korektę. Widocznie gość żadnej pracy magisterskiej nie przepisywał czy innych dłuższych tekstów nie popełnił i nie wie o tym, że łatwiej sprawdza się przez osobę drugą i jak masz to wydrukowane. A będąc uczciwym przed sobą i prawem to Worda nie mam bo jest drogi. Fakt dzięki Wordowi poprawiłęm ortografię ale pisząc w pracy tam są legale :) ale nie ma czasu na intensywne czytanie forów :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Też sie zarejestrowałem i nawet temaci założyłem :Dhttp://www.przestworzadws.netlook.pl/viewtopic.php?p=713#713 Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje :roll: no to się spóźniłem :)[/quote Zrobiłem ankietę z pytaniem "Czy uważasz że administrator jesr pajacem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Zdążył ktoś oddać głos? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 No pięknie :D Ja mu wkleiłem swój temacik w KAŻDĄ podkategorię forum, chyba w sumie z 10 tematów. No tak, by każdy user wiedział coś o swoim adminie. Pozwoliłem sobie zacytować nasze wnioski i niestety dostałem ovocka. Jaka wielka szkoda.... Hmm, zastanawiam się właśnie jak mu się dobrać do SERCA forum... :D Update - zaszczycił mnie nawet dodatkowym ovockiem na IP. Ale nic z tego. Biedak nie zna moich możliwości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 szkoda że nie stoi na Lycosie wtedy wystarczyłby jeden e-mail :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 no pajac jest niesamowity ;] ja mam takiego bana, że nawet mi się już info o moim zbanowaniu nie pojawia ;] ;] ;] . Paranoiś nasz kochany, to przy tym Ygreku to miś pluszowy z czekoladowym uszkiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Już mu szykuję malusieńki Denial Of Service ( zobaczymy tylko co wyjdzie - Smurfing czy Flooding?) :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Już mu szykuję malusieńki Denial Of Service ( zobaczymy tylko co wyjdzie - Smurfing czy Flooding?) :mrgreen:Twój AV idealnie pasuje do tego typu zadan ;):D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Ja powiem tak - Jakiś niesamowity tuman z tego administratora :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Dobra mnie nie zbanowal jeszcze wiec teraz leca wrzuty z bluzgatora ;P Trza sie dobrac do zrodla tego calego burdelu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 wiecie, co panowie, tak to czytam i sobie mysle ze tamten admin to jakis lafer :D, a jak zobaczylem rozmowe na GG(screena) to wylalem na MAKSA!!."To bedzie najlepsze forum w internecie" BuHAHAHA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Już mu szykuję malusieńki Denial Of Service ( zobaczymy tylko co wyjdzie - Smurfing czy Flooding?) :mrgreen:Twój AV idealnie pasuje do tego typu zadan ;):D "Jam częścią tej siły fatalnej co zawsze zła pragnąc wiecznie czyni dobro" 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Ja nie wiem moze lewy jestem ale na Tweaku ze znalezieniem czegos nie mam problemu pomimo ze to kilkakrotnie wieksze forum a tam jakos nic od nas znalezc nie moge ba nawet konta zalozyc nie moge :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 AmFe - tamten admin raczej nie liczy na przypływ użytkowników bo przed chwilą widziałem że byłeś tam zarejestrowany a już nie jesteś. Czyli wywala wszystkich po kolei, którzy się od wczoraj rejestrują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...