jonas Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Kurhanach nektaru? Rowerem? Mein Gott, nie ma jeszcze południa, a mój oblubieniec już pijany :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Podyskutowałbym z Wami na ten temat, ale za bardzo mi tu młodzież obrażacie :D A tak na serio to nie liczcie na jakąś gruntowną zmianę u Ygreka, bo w tym wieku jest pewna cecha o nazwie upartośc i to bardzo silna u niektórych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 (...)a mój oblubieniec już pijany :> ciiiii ;] nie tak głośno, bo znów nas połączą, a MeHow + nektar waginalny = niektórym będzie wesoło ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 LTHTEIIIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 LTHTEIIIAke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Laughing Too Hard To Express It In Internet Acronyms :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Laughing Too Hard To Express It In Internet Acronyms :>muszę to zapamiętać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Widzieliście to? http://www.przestworzadws.netlook.pl/viewt...topic.php?t=167 hehe, straszy sądem :D A post z odnośnikiem do tego topiku (na złomowisku) oczywiście został zamknięty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 to tylko utwierdza mnie w przekonaniu że to dziecko które nie wie co mu wolno , a czego nie. dorwała sie świnia do koryta :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 hehe tak mi się fajnie skojarzyło, PAN Ygrek ma pod ksywą "His Aerial Majesty" dodamy literkę 'c' i mamy skrót CHAM :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 hehe tak mi się fajnie skojarzyło, PAN Ygrek ma pod ksywą "His Aerial Majesty" dodamy literkę 'c' i mamy skrót CHAM :lol:ależ myśmy to już dawno odkryli i mówiliśmy o nim per HAM ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 hehe tak mi się fajnie skojarzyło, PAN Ygrek ma pod ksywą "His Aerial Majesty" dodamy literkę 'c' i mamy skrót CHAM :lol:ależ myśmy to już dawno odkryli i mówiliśmy o nim per HAM ;] Oj, siedzę w tylu tematach na tweaku, że musiało mi to umknąć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 ale tutaj w topicu, chyba nie, jedynie gdzie to u niego na forum ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 heheheheeeh temat odgrzebałem, znalazłem sposób na tego dziada :D programik nazywa się Tasker i jest on odpowiednikiem rejestratora z win 3.11 - nagrywa ruchy myszki i wpisywanie czegos z klawiatury. wystarczy tylko nagrac, jak wchodzicie na kazdy dział ->nowy temat -> wklejacie cos ->wyslij i nastepny dzial itd itd. należy tylko wrocic na to samo miejsce skad sie zaczelo zeby trki sie udal :) przez noc, z moich obliczen na oko jedna osoba moze zalozyc ~1200 tematow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 o stary... jesteś evilkat jak nic ;] aż tak złym chyba być nie potrafię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Proszę Państwa! Dla zainteresowanych sprawą Ygreka załączam link do wypowiedzi Labienusa, którego posta już kiedyś wkleiłem. http://www.drugawojnaswiatowa.org/forum/vi...pic.php?p=54448 Obnaża wszystkie zachowania Ygreka i jego popleczników oraz przedstawia genezę sporu. Pozdrawiam i miłej leORT: ORT: ORT: ktury! Naprawdę WARTO!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 n/c szkoda słów.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 No i teraz już sytuacja stała się klarowna :D Dobrze że na tweaku nie ma takich przekrętów :/ W jaki sposób taki gościo został adminem - miał $ na serwa or jakieś znajomości? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 wykupił sobie konto na www.netlook.pl i postawił tam swoje forum. Czytajcie, a nie pożałujecie. Prosiłbym tylko o nie pisanie na tamtym forum, gdyż nie znamy dokładnie i dogłębnie całej sytuacji. Jedno jest pewne: Pan Ygrek (15 letni chłopak) w końcu dostał to, na co zasłużył przez ostatnie ok. 3 miesiące :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 MeHow, to jak będzie z tym taskerkiem ;) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 miszczu Ciiiiiii bo znowu mnie będą podejrzewać o robienie burdelu na tamtejszym forum :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 bueheheeh poprzedni post sam sie napisal i sam wysłał :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Czytajcie, a nie pożałujecie.Mój miły, wiesz, jak bardzo cię miłuję, ale nawet z miłości nie mogę przez to przebrnąć. To jak zaglądanie pod cudzą pierzynę w poszukiwaniu podkołderników jadowitych i innych cichaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, gdzie on mieszka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...