zonk239 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Witam! Obecnie mam SoundStorma. Czy jest sens zmieniać na inną? Tylko jaką ? Ludzie naczytałem się już tyle na forum, że się normalnie pogubiłem. W grę wchodzi Audigy 2, Fortissimo III i moze nawet Audigy 2 ZS. Obecnie mam stary amplituner Sony Stereo. Chcę dokupić zestaw 5.1 Creativy albo Logitecha. Czy warto się łądować w Audigy 2 ZS dla tego dźwięku 7.1 i najnowszych technologii? Chciałbym, aby to co teraz kupię starczyło na 2-3 lata :) . Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 boshhh....bylo 1000 takich tematow...SZUKAJ!!! a tak btw. to bierz Fortissimo III...za 200 masz super karte 7.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Kup lepiej super głośniki i zostań przy SoundStormie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...