TyBiAs Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 exactlyyy :D a jak patrze na temat tego topicu "...lol" to mi sie smiac chce z tego co to zalozyl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 no i teraz odjeżdżacie w drugą stronę.... ehh... ja nie ukrywam, jeszcze zanim odkryłem tweaka i zaczynałem kontakt z komputerami, dzięki KŚ nauczyłem się podstaw HTMLa, robienia stron itd. itp., to oni otworzyli oczy, że można też pobawić się flashem itp. programom. Tak więc grunt dostarczony przez KŚ został potem obsiany wiedzą internetową i myślę, że w miarę coś z tego wynikło, tzn. znam się trochę na htmlu i flashu, a gdyby KŚ umieścił kurs actionscripta w 10 odcinkach, to kupuję z największym uśmiechem na ustach. Myślę, że wielu z was by tak zrobiło. Ponadto zauważcie, że my - tu obecni prezentujemy jakiś komputerowy poziom, więc nie potrzebne nam są rady w stylu jak upiększyć windowsa. Jednakże jeśli miesięcznik (?) utrzymuje się na rynku, to znaczy, że jest zapotrzebowanie na taką prostą gazetę, ze prostymi problemamami. Ja nie widzę nic przeciwko. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 a jak patrze na temat tego topicu "...lol" to mi sie smiac chce z tego co to zalozyl... ten co to zalozyl akurat czytal na forum cosik o podkrecaniu kompa. trochu sie tez na tym zna. nie wysmialem KŚ Eksperta, ale spodobala mi się kompzycja - forum "ekstremalne podkrecanie" a powyzej "podkrecamy na maksa z kśe". przeczytaj mojego posta na poczatku. napisalem w nim ze nie mam zadnego konkretnego celu (wysmiania kśe, kś, czy ich czytelnikow tez nie). dyskusja sama sie wywiazala. reasumując - czasami w zyciu spotyka sie zabawne sytuacje - takie w ktorych usmiech sam cisnie sie na twarz. tak wlasnie bylo jak to postowalem. howgh. ps. kśe tez raz kupilem, dawali pelna wersje "the bat". i jestem z tego zakupu zadowolony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 OK spox i peace :D ja tez jak czytalem ten artykul o podkrecaniu, to nic nowego sie nie dowiedzialem wprost przeciwnie. Ale dla kogos kto nei zna sie to jest napewno przydatny art i w maire rzeczowy. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...