Johny_85 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 He he. Mam "trochę" gotówki i chciałebym jakąs budę kupić. I właśnie się zastanawian nad TT WIN GO 7000D. Jeżeli ktoś miałstyczność z obudowani tego producenta to proszę o relacje itp. I czy widzicie jakąś alternatywę dla niej http://www.4max.com.pl/produkt.asp?id=851 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 chlopie jak masz zus to ofszem ale jak nie masz co z kasa robic to mozesz mi dac ja to lepiej wykorzystam <lol> leprza satysfakcje bedziesz mial jak sam cos upiekrzysz jak kupisz gotowca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Ładniejsza ta Alu, ale i tak do domu bym nie wpuścił. Może jakby ją skrzywdzić palnikiem acetylenowym i piłą łańcuchową, to była by ładna... Albo z innej mańki. Za taką kasę na giełdzie kupisz sobię piękny serwerek IBM, z dużo ładniejszą obudową. Bebechy mi oddaj, a buda piękna, jednolicie czarna i waży z 6-10kg dla Ciebie. Nie mobilna, ale cicha. I ze stali :D Jak lubisz oświetlone, to wrzucasz pod klapkę catodę (ładnie z niebieskim się komponują) i masz ładne, dyskretne cudeńko. I gratis super wiew, bo serwery zawsze lubiły przeciągi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Kolejny potworek zupełnie nie w moim typie. Xaser V WinGo V7000D GamingTower to obudowa stworzona z myślą o graczach.Niewątpliwie. Zresztą co mieli napisać? Przedział wiekowy jak w klockach Lego? :> Efektowne podświetlenie przodu obudowy wykorzystuje zjawisko elektroluminescencji.Szpan na całą wieś, zjawisko w kompie :> Za połowę tej ceny tutejsi co bardziej zdolni rzemieślnicy płodzą o wiele ładniejsze, bez tych wystających blaszanych szarości i śrubek. Głupia nazwa (i bynajmniej nie o tych cyferkach mówię), zwłaszcza jak się to wymawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 a feee...ochyda....nie podoba mi sie ta buda wcale...i jeszcze ta cena...heh :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Potwierdzam zdanie przedmówców ... odruch wymiotny ... osoby, co bardziej wrażliwe przed klikaniem w link powinny zaopatrzyć się w torebki na treść żołądka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 taka odpustowka wybajerzona na maxa , jesli ci sie podoba to bierz osobiscie uwazam ze buda ta nie posiada zadnego uroku i jest po prostu brzydka, wiem wiem moja nie lepsza ale dalem za nia 70zl a nie 600 poza tym teraz mam cos ciekawego w budowie :]]]] coz wiecej mozna powiedziec, kup sobie jakas normalna pozadna bude i sam ja zmoduj, wiecej przyjemnosci, satysfakcji i jesli posiadasz choc troche fantazji i umiejetnosci to na pewno bedzie o niebo lepsza od tej DROGIEJ TANDETY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 te budy sa bardzo latwo podatne na uszkodzenia tzn ryski i otarcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 NIE MACIE KASY i dlatego tak mowicie:p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 NIE MACIE KASY i dlatego tak mowicie:ppowiem krotko: NIE :!: wiesz co to SUBIEKTYWIZM :?: jesli tak to uszanuj zdanie innych :!: geeees, wlasnie to mnie dobija tutaj na forum (nie zawsze oczywiscie) "ATAKUJ ALBO BEDZIESZ ATAKOWANY" n/c BUDA BEZ POLOTU I TYLE, ODPUSTOWKA SMIGUSTOWKA jak dla mnie, jak Ci sie podoba to kup przeciez u Ciebie bedzie stala a nie u mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 NIE MACIE KASY i dlatego tak mowicie:p No masz racje kasy nie mamy , ale za to mamy gust a tobie najwidoczniej go brakuje , zatracil sie gdzies pomiedzy 34 ocinkiem "Pokemonow" i 725 "Mody na sukces" :lol: TT nie dosc , ze drogi to jeszcze kradnie pomysyly ot caly filozofens dzialalnosciens firmy produkujacej zapalniczkens i podlaki pod kubkens do kompa :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 w komplecie z tą budą powinni dodawać tak ze 40 krasnali ogrodowych. Jonas ma rację ten front z tym podswietlanym termaltejkiem najpiekniejsy f całej fsi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Mamy kasę, nie bojaj sja. Tylko że znam miliardy sposobów na o wiele lepsze wydanie 600 peso niż odpustowa obudowa z cyklu "Power Rangers". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 NIE MACIE KASY i dlatego tak mowicie:p heh, kase to my mamy. ale umiemy ja wydawac. jedyne czego nie mamy to kompleksy, tobie to chyba ich nie brakuje.... dorosnij dziecko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 TY DZIECKO NIE ZNASZ MNIE PA*** TO NIE MOW TAK O MNIE KOLES!!! Wieśniaku jeden z drugi i trzecim nie będziesz mnie kurde obrazał. NIE ZNASZ MNIE KOLES TO O MNIE GŁUPOT NIE GADAJ. Powaleńcy Nie ważne co się napisze na tym "FORUM" bo i tak zawsze będziesz zbojkotowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 hehe, sam zaczales ta glupia gadke, spojrz na posty, niech MODERATOR najlepiej spojrzy, sam zaczales najezdzac na ludzi tekstami typu "NIE MACIE PIENIEDZY I DLATEGO TAK MOWICIE", kazdy mowi to co mysli i tego nie zmienisz nikt ci nie mowi ze ta buda ma ci sie nie podobac tylko jakie jest odczucie kazdego wzgledem tej budy tobie sie ma ona podabac, my tylko mowimy jakie jest nasze odczucie (moze nagle spojrzsz na to z "innej" strony i pomyslisz: "rzeczywiscie buda nie jest taka dobra" reszte przemyslen pozostawiam tobie no a jesli nie jestes otwarty na tego typu rozmowy to proponuje KŁÓDKE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 [...]Wieśniaku jeden z drugi i trzecim nie będziesz mnie kurde obrazał. [...]Powaleńcy[...] chyba sie nie pomylilem. kolejny "mlody gniewny". a buda - jak to u tt - odpustowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Spoko oko wyrażajcie swoje opinie nawet jest to mile widziane ale dlaczego mnie od razu obrazacie i mowicie na moj temat niestworzone rzeczy [nie znając człowieka, macie tupet], A co do mojej wypowiedzi "NIE MACIE ..." miała być w żartobliwym tonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 ja tam nic nie mowilem :> a buda jak ci sie podoba to kupuj i nie patrz na nic ja na ten przyklad mam teraz po maturze i wole sie pobawic troszke big towerem at ktorego za friko otrzymalem, oszczedze a i przyjemnosc z wlasnorecznej roboty bede mial :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 (...)A co do mojej wypowiedzi "NIE MACIE ..." miała być w żartobliwym tonie.Tedy i odpowiedzi były w żatobliwym tonie. I kto tu teraz na żartach się nie zna? :> Ok, enaf, bo i tak już się o zamknięcie otarło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Rada na przyszłość. Jeśli nie pasują Ci opinie wyrażane na Forum, nie zadawaj pytań i nie poddawaj pod publicnzy osąd swoich wymarzonych cacuszek. Jeszt spora szansa, że przynajmniej kilku ludziom się nie spodoba, więc nie ryzykuj. A jesli wyrażone w dobrej wierze opinia nie odpowiada Twoim poglądom, powiedz to w sposób, który na pewno nie obrazi innych. Ja owszem, nie mam kasy. Mój komp to sklejanka tego, co mi zostało po klientach i różnych pracach. Szkoda mi kasy na każdy element kompa, bo to kasa umoczona, nie do odzyskania. Dużo bardziej wolę wydać 2k na fotografię albo wycieczkę po świecie, niż na, choćby najlepszy, kawąłke kompa. Ja nigdy nie kupiłbym tej budy, a gdybym dostał, to szybko bym się pozbył. Po pewnych przeróbkach w wersji poziomej wyglądałaby znośnie. Ale za te pieniądze można mieć dużo ładniejsze pudełka, i co ważniejsze, dużo bardziej praktyczne wewnątrz. Ale cóż, jeśli na jej widok miękną Ci kolana, wal po nią do UE, kupuj i ciesz się żabką w domu. W końcu mogłeś wybrać coś gorszego (przpraszam ona na prawdę mi się nie podoba). Pozdrawiam i życze zdrowia (przedewszystkim psychicznego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Psychicznie zdrowy to ja jestem [chyba, zresztą kto jest:p]. A piszcie sobie co chcecie ale nie obrazac innych uzytkowników. Ale moim zdaniem TT robi najlepsze rzeczy do PC:] Powiem tak mnie się podobają takie ODPUSTOWE CHOINKI taki już jestem i nie boję sięswojego zdania. Myślałem nad nią przyszłościowo ale teraz muszę się zastanowić na co $$$ wydać. Są dwie opcje, kupić tego WIN GO albo dozbierac do X800PRO. Jestem maniakiem gier [moze dlatego psychika naruszona :lol: ] i skłaniam się ku drugiej propozycji. A wy jak byście postąpili? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Głupia nazwa (i bynajmniej nie o tych cyferkach mówię), zwłaszcza jak się to wymawia.NO jak to jak Win-ko :!: :) PS: Tt Bajzel5 Win-ko Żłoping power (błękit Paryża 3000) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 NO jak to jak Win-ko :!: :)O tego Xasera mię chodzi. "Sysssuuuunia, ja nie mogę!" :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Koniec tematu. Johny_85, pohamuj wybuchy, bo nikt tu nie mówił nic przeciwko Tobie, tylko oceniali obudowę. Przeczytaj jeszcze raz punkt regulaminu o zakazie obrażania innych osób. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...