osek Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 mam pytanko- wie ktoś może jak skonfigurować w thebat konto spymac.com? konkretnie chodzi mi o smtp.. próbowałem wszytskiego co do głowy przyszło :evil: i *tyłek* obejdzie sie bez komentarzy "po co ci to konto" "kiedy ty to zapełnisz" itd itp z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 czy naprawde nikt tu nie uzywa spymac.com ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 A po założeniu skrzynki nie miałeś żadnej informacji o serwerach SMTP jakie należy wpisać w programie pocztowym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 nic.. a Ty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Hmmm - akurat tam nie zakładałem skrzynki ale do tej pory wszędzie gdzie to robiłem na koniec było podsumowanie z tymi informacjami (nazwa użytkownika, adresy serwerów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnDoe Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Incoming Mail Server: mail.spymac.com Outgoing Mail Server: mail.spymac.com Powinieneś to dostać w liście ze spymaca. Ja mam takie dane wpisane i Bat śmiga bez problemu :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...