marcinzg Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Chcialem ponowic pytanie, mianowicie: jak rozpoznać jakie karta ma pamieci :?: popatrzec na nie :P spisac wszystkie oznaczenia poszukac na forum, google, stronie producenta Wszedlem na strone samsunga i okazalo sie, ze pamieci sa 4 ns, czyli sa to standardowe w tych modelach..., mam tylko nadzieje, ze uda sie dopchnac do 600 MHz, bo na tamtym FXie szly nawet troche wiecej wiec jestem dobrej mysli :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Wszedlem na strone samsunga i okazalo sie, ze pamieci sa 4 ns, czyli sa to standardowe w tych modelach..., mam tylko nadzieje, ze uda sie dopchnac do 600 MHz, bo na tamtym FXie szly nawet troche wiecej wiec jestem dobrej mysli :) .no to jaza z oc, wrzuc wynik na orba i pochwal sie w tym topicu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinzg Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 no to jaza z oc, wrzuc wynik na orba i pochwal sie w tym topicu No wlasnie chcialem sie za to zabrac ale najpierw chcialem zamontowac radiatorki, ktore mi zalegaja w szafce ;). Tylko, ze okazalo sie, ze radiator od GPU czesciowo zaslania pamieci i nie wiem czy jest sens przyklejac radiatory. Poki co pamiatki ustawilem na 560 i wcale tak mocno sie nie grzeja :), czuje, ze do 600 spokojnie dojade ;), Bede mial glownie problem ze zwiekszeniem taktowania rdzenia bo sie okropnie grzeje od spodu i jakos nie moge sie odwazyc na podniesie taktowania. Chyba zamowie artcic ceramique na dniach to moze cos pomoze bo nie wiem jak to moge dodatkowo schlodzic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinzg Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Witam ponownie, po szczesliwym zakonczeniu roku znalazlem troche czasu zeby potestowac tego Ti 4200 i od razu pojawil sie problem... Mianowicie chodzi o wyjsice TV, podlaczylem pod telewizor i ..... LIPA!!. Obraz skladal sie z 3 obrazow i wogole bylo wszystko pomieszane, aktualnie chodze na detonatorach 43.45 i teraz nie wiem czy to wina sterow czy karte jest zje..na?!, Dodam, ze na FXie wszystko chodzilo ok!. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziulek Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 najlepsze stery do tego TI4200 to 44.01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 najlepsze stery do tego TI4200 to 44.01 bład !! najlpesze do 3dmarka to 44.xx a do gier najlpesze sa najnowsze ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinzg Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 ale czy to jest wina sterow, czy po prostu wyjscie TV nie dziala poprawnie?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...