Skocz do zawartości
piotres

Zalman 7000 OEM - GDZIE KUPIC ???????

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Wyczytalem z postow na tym forum ze jeszcze w marcu tego roku byly do kupienia w roznych miejscach w Polsce Zalmany 7000 Cu i Al-Cu w wersjach OEM w cenach 80-120zl . Czy ktos wie gdzie jeszcze teraz mozna w Polsce kupic te coolery w takich cenach (wersje OEM) ?????

Dzwonilem do Discotecha i tam mi powiedzieli ze oem'ow juz nie bedzie w Polsce .Bo oni je sprowadzali i sprzedawali firma skladajacym kompy ,tyle ze te firmy nie wkladaly ich do gotowych kompow ale sprzedawaly jako coolery . O sprawie dowidzial sie Zalman i juz do Polski OEM'ow nie daje... No ale kto wie jak jest naprawde ???

Ja najtaniej jak znalazlem to na allegro 125zl za al-cu i 160 zl za cu , ale to pelne wersje a nie OEM . A ja chcialbym miec 7000Cu za 110-115 zl !!!

TO JAK KTOS WIE GDZIE JESZCZE SA DO KUPIENIA OEM-y ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 160 zl wpisz na allego w szukaj ZALMAN - to ci znajdzie na pewno ! Za 125 zl al-cu ma (mial) kolega Johny44 z warszawy ...na allegro . napisz do niego - pewnie jeszcze ma /moze miec .

Zamienniki to juz nie ta wydajnosc - niby to samo ale jednak cos jest inaczej - nie tak latwo dogonic mistrza !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi