piotres Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Witam wszystkich Wyczytalem z postow na tym forum ze jeszcze w marcu tego roku byly do kupienia w roznych miejscach w Polsce Zalmany 7000 Cu i Al-Cu w wersjach OEM w cenach 80-120zl . Czy ktos wie gdzie jeszcze teraz mozna w Polsce kupic te coolery w takich cenach (wersje OEM) ????? Dzwonilem do Discotecha i tam mi powiedzieli ze oem'ow juz nie bedzie w Polsce .Bo oni je sprowadzali i sprzedawali firma skladajacym kompy ,tyle ze te firmy nie wkladaly ich do gotowych kompow ale sprzedawaly jako coolery . O sprawie dowidzial sie Zalman i juz do Polski OEM'ow nie daje... No ale kto wie jak jest naprawde ??? Ja najtaniej jak znalazlem to na allegro 125zl za al-cu i 160 zl za cu , ale to pelne wersje a nie OEM . A ja chcialbym miec 7000Cu za 110-115 zl !!! TO JAK KTOS WIE GDZIE JESZCZE SA DO KUPIENIA OEM-y ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 A gdzie widzales CU za 160 zl na Allegro ?? Zapodaj linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 znalazlem jedynie to : http://sirius.pl/product.php?action=info&id=8362&sid=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Nigdy nie widziałem CU za mniej niż 140zł .... a najtańsze AL-CU jakie widziałem było za 110zł ... A może jakiś tani zamiennik: Od Cooltec Od Pentagrama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 za 160 zl wpisz na allego w szukaj ZALMAN - to ci znajdzie na pewno ! Za 125 zl al-cu ma (mial) kolega Johny44 z warszawy ...na allegro . napisz do niego - pewnie jeszcze ma /moze miec . Zamienniki to juz nie ta wydajnosc - niby to samo ale jednak cos jest inaczej - nie tak latwo dogonic mistrza ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...