Piotr_Sz Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Słuchajcie ma geforce 4 takiego jak w podpisie chciałbym zapytać czy ta karta jest jeszcze dobra a jeszeli miałbym zmienić to na jaką chodzi o jakiegoś najowszego geforce z którgo da się wyciągną max mocy mój sprzęt taki jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Słuchajcie ma geforce 4 takiego jak w podpisie chciałbym zapytać czy ta karta jest jeszcze dobra a jeszeli miałbym zmienić to na jaką chodzi o jakiegoś najowszego geforce z którgo da się wyciągną max mocy mój sprzęt taki jak w podpisie. odp1. Jest Dobra odp2. FX5900XT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Słuchajcie ma geforce 4 takiego jak w podpisie chciałbym zapytać czy ta karta jest jeszcze dobra a jeszeli miałbym zmienić to na jaką chodzi o jakiegoś najowszego geforce z którgo da się wyciągną max mocy mój sprzęt taki jak w podpisie. Ja bym na twoim miejscu nie wymienial , bo to co masz jest dalej bardzo dobra grafa . Na FX sie nie przesiadaj bo to bardzo nieudana seria NV , wiem bo sam mialem dwa i zalowalem . Jak koniecznie chcesz NV to poczekaj na nowe grafy z serii 6800 , tylko musisz sie liczyc ze spustoszeniem portfela ;) Na dzien dzisiejszy najlepszym zakupem cena/wydajnosc jest R9800Pro i jesli chcesz miec naprawde solidnego kopa w giercach to tylko ta karta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Zostan przy tym co masz GF4ti co prawda dx8.1 ale jesli bys chcial zmienic to najlepiej na Radka9800pro no albo czekac na nowe ati i nv na zadnego fx z seri 5xxx nie zmieniaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...