pajacyk Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Czy często się zdarza że przy takim podkręceniu procka nie trzeba prawie wcale podnieść napięcia? Bo u mnie ten duron pracuje na 1,65V i 150Mhz super stabilnie. Chyba trafił mi się dobry egzemplarz :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 e ja bym tam podniosl!! kumpel podkrecil D800@900 i obnizyl Vcore do 1,4V wszytsko chualow stabilnie i w ogle fajnie az za 3 tygodnie kupa! procek mu siadl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 jak to siadł? od niskiego napięcia? a poza tym ja mam1,65-1,68V. Właśnie ustawiam powiedzmy 1,65 a SmartGuardian pokazuje 1,68 i oscyluje w tych granicach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Czy często się zdarza że przy takim podkręceniu procka nie trzeba prawie wcale podnieść napięcia? Bo u mnie ten duron pracuje na 1,65V i 150Mhz super stabilnie. Chyba trafił mi się dobry egzemplarz :D :D :D U mnie duren 650@900 chodzi na 1.55 (wg. biosu) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Czy często się zdarza że przy takim podkręceniu procka nie trzeba prawie wcale podnieść napięcia? Bo u mnie ten duron pracuje na 1,65V i 150Mhz super stabilnie. Chyba trafił mi się dobry egzemplarz :D :D :DJezeli nie masz zwisow to nie podnos napiecia bo niepotrzebnie sie bedzie grzal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...