Piotr_Sz Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Czy to prawda że monitory w media markt które stoją na wystawie po kilku miesiącach świecenia są pakowane w kartony i sprzedawane jako nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ta a skad my wróżki mamy o tym wiedziec . co za topic :lol: IMO zostałes nominowany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 http://mevius.kompz.org/fun/kalkulatorek.jpg - taki mały fun ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Czy to prawda że monitory w media markt które stoją na wystawie po kilku miesiącach świecenia są pakowane w kartony i sprzedawane jako nowe.Sa sprzedawane po nizszych cenach.... przynajmiej tak to powino byc ale jak jest naprawde... Ja tam nei kupuje w MediaM... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Zapytaj Samhaina, ale jakoś wątpie, czy Ci odpowie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Czy to prawda że monitory w media markt które stoją na wystawie po kilku miesiącach świecenia są pakowane w kartony i sprzedawane jako nowe. Nie jako nowe, a jako sprzęt powystawowy, w dużo niższej cenie. Tak przynajmniej jest, ale czasem może być inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 qwa, coraz wiecej debilnych topiców.... Moderzy prooooosze...... litości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Eee... Tak ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, coraz wiecej debilnych topiców.... Moderzy prooooosze...... litości to jest debilny topic ? jak tak to odpowiedz na pytanie bo mni interesuje odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Zapytaj Samhaina, ale jakoś wątpie, czy Ci odpowie :P jakby mi ktos pokazal albo zapytal to bym odpowiedzial... wczesniej :P no w sumie juz tam nie pracuje, a nie podpisywalem zadnego papieru o "milczenie" tak sprzet czasem stoi po kilka miesiecy NIE, zastanow sie KTO kupi sprzet zakurzony i porysowany (jak mi ktos bedzie wmawial ze sprzet stojacy 4 miesiace nie bedzie brudny i porysowany to nie uwierze - dosw mam :D) jako nowy? Chyba debil... widac przeciez ze uzywane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 np u nas [szczecin] jak stało ileś tam samungów a najwyzszych pólkach to potem sprzedawali je po 600zł. WIEC 200ZŁ TANIEJ. Fakt prócz tego ze monitory bylo lekko wypalone [w sumie 2 lata non stop pracowaly] to nic im wiewcej nie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Hmm... Media Markt. Przypomniała mi się sytuacja, jak niedawno byłem w Media Marktcie i widziałem rodzinkę (mama, tatuś i dzieciak) stojącą przed regałem z monitorami. Mama, pokazując na jeden z monitorów, akurat pytała się na poważnie sprzedawcy: "Proszę Pana, ile kosztuje ten komputer ??" :lol: :lol: :lol: Właśnie takim ludziom, niezorientowanym w temacie, sprzedawcy z Media Markt wcisną każdy kit, sprzedadzą każdy chłam, a porysowany monitor z wystawy rzekomo zniszczy się w drodze do domu. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 hyhy wiesz ja tak nei robilem ale to juz inna kwestia hyhyhy nie wszyscy znaja sie na wszystkim a co do smiesznych sytuacji to: na srodku marketu scena: mama, tata, corka, synek: mama: ja ide na czajniki tata: ja po dvd cora: ja ide muzyki posluchac synek: ja ide gry zobaczyc mama: a pozniej pojedziemy do Auchan (czy jak sie to pisze) zapomnialem dodac ze to byla niedziela kolo 12:00 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ja tam nie wiem ale kumpel kupowal wystawowoy monit po bardzo kazyjnej cenie - wiec nie wiem czy pakuja je i sprzedaja jako nowe - monita, ktory stal kilka miesiecy czy nawet tygodni na polce wlaczony nie doczyscisz, nie ma tez takiego charakterystycnego zapaszku nowego sprzetu - nie sadze zeby komus oplacalo sie ryzykowac za kilak zlotych (dla firmy straty moga byc wieksze niz kilka zlotych zysku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 W szczecinie mam kolesia w media i kilka rzeczy wystawowych kupilem TANIOooooooooo. Min. monitor, kompa dla zonki(taki celeronik chyba 1.7giga ale jej pasjans chodzi :lol: za 800zl) , kino domowe philipsa warte 1800zl za 800, telewizor samsunga 28 cali wart 1400 zl za 600 zl. Wiec chyba nie sprzedaja tego jako nowe. Kupil bym wiecej ale takie towary w tych cenach to pracownicy zaraz wykupuja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Jeśli traficie na w miarę kumatego sprzedawcę to na 99% kupicie coś z wystawy po obniżonej (spokojnie nawet 20%) cenie. A jak macie kogoś znajomego to kupicie coś nowego jako z wystawy - oczywiście po obniżonej cenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 W szczecinie mam kolesia w media i kilka rzeczy wystawowych kupilem TANIOooooooooo. Min. monitor, kompa dla zonki(taki celeronik chyba 1.7giga ale jej pasjans chodzi :lol: za 800zl) , kino domowe philipsa warte 1800zl za 800, telewizor samsunga 28 cali wart 1400 zl za 600 zl. Wiec chyba nie sprzedaja tego jako nowe. Kupil bym wiecej ale takie towary w tych cenach to pracownicy zaraz wykupuja :( Kurcze blaszka to widzę, że muszę się trochę pokrecić po Media i pogdać z kumplem co tam pracuje, może coś kupie po dobrej cenie i nie zabardzo używany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...