Piotr_Sz Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Co sądzicie o monitorach Samsunga i LG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Smasung 757MB i 957MB ... sa good Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Mam Samsunga 753DFX i jezeli chodzi o obraz to jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 LG 915ft+jeden z najlepszych monitorow na rynku klorystyka ostrosc i odswiezalnosc 1klasa Widze ze masz atki sma proble mjak ja ja swojego sprzedaje bo gwara mi sie konczy i nie wiem czy kupic jakiegos LG po podobno te dzisiejsze modele to juz nie to czy kupic Nec lub samsunga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 LG czy Samsung ... jeden wal ... LG ma lepsze przelaczanie (jeden button) miedzy dwoma komputerami (BNC/dSUB) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...