Piotr_Sz Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Pytanie takie jak w temacie. Chodzi o wersje windowsa oem. I jeszcze jedno czy jak raz zarejestrowałem windowsa to czy jak bedę musiał instalować go od nowa to czy nie będzie problemu z aktywacją. Czy jest w windowsie plik który mozna skopiować żeby jak będzie trzeba zaistalować windowsa od nowa żeby nie trzeba było go rejestrować tylko wgrac ten plik w okreslone miejsce. I ostatnie moje pytanie po zmianie których elementów trzeba wysłać do microsoft prośbę o nowy kod aktywacyjny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Witam Ja nie miałem i to dwa razy- nowy kod -zmiana płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Pytanie takie jak w temacie. Chodzi o wersje windowsa oem. I jeszcze jedno czy jak raz zarejestrowałem windowsa to czy jak bedę musiał instalować go od nowa to czy nie będzie problemu z aktywacją. Czy jest w windowsie plik który mozna skopiować żeby jak będzie trzeba zaistalować windowsa od nowa żeby nie trzeba było go rejestrować tylko wgrac ten plik w okreslone miejsce. I ostatnie moje pytanie po zmianie których elementów trzeba wysłać do microsoft prośbę o nowy kod aktywacyjny masz taka funkcje w TweakXP :) http://www.totalidea.com/tweakxpdown.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Sz Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 A czy są elementy komputer poza płyta główną po zmiane których trzeba prosić o nowy kod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 A czy są elementy komputer poza płyta główną po zmiane których trzeba prosić o nowy kod.z tego co wiem to kod przypisany jest do płyty głównej - więc tylko jej wymiana wymaga nowej aktywacji - dane z microsoft polska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrodyta Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Z tego co wiem, to można uniknąć ponownej aktywacji windy. W katalogu Windows/system32 trzeba odnaleźć pliki wpa.dbl i wpa.bak, skopiować je i wgrać później po sformatowaniu twardziela zastępując te nowe pliki. Nie wiemtylko czy to działa, bo na własnej skórze tego nie próbowałam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Ja mialem jeszcze lepiej, w czerwcu przywiozlem kompa z akademika do domu, podlaczylem go (nie zmienialem zadnej czesci) i juz musialem dzwonic do MS po nowy klucz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek54 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 da sie nie aktywac windowsa i normalnie pracowac na nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...