ravenclaw Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Potrzebny mi jest adres słownika jak wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 slownik.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 www.poltran.com heh translator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 a ja polecam na hdd http://www.ajt.com.pl/sap/index.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Cześć. Temat jedną nogą pasuje do mojego problemiku, dlatego nie zakładam nowego. Szukam darmowego (lub taniego) słownika angielsko-polskiego (stacjonanrnego lub online), który oferowałby funkcje tłumaczenia "w locie" czyli - inaczej mówiąc - opcję wywoływania okna słownika "klikiem myszki" w słówko, które chcemy przetłumaczyć. Z góry zaznaczam, że LING u mnie nie działa prawidłowo ani pod operą ani pod mozillą;-(. Najlepiej odpowiadał mi - od strony funkcjonalności i prostoty obsługi - Babylon pro, który niesty oferuje tylko krótki trial;-( - Jeżeli znacie jakiś podobny w działaniu słownik podajcie proszę link (i). :wink: PROSZE O POMOC. Z góry thx za wskazówki i pozdrawiam;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4W3L Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 www.translate.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 dict.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 bardzo dziekuje, tylko - w jaki sposób korzystać z tych słowników w zakresie "tłumaczenia w locie"? Wytłumaczcie proszę prosto i przystępnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 a skąd strona internetowa ma wiedzieć że ty klikasz w słówko? Takie coś jest możliwe jeśli posiadasz jakiś plugin przeglądarkowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 To zaiste bardzo cenna uwaga :wink: , ale ciutkę mało konstruktywna. Ponawiam zatem - CZY KTOŚ ZNA DARMOWY, SŁOWNIK ANG.-POL./ANG.-ANG., O MECHANICE ZBLIZONEJ DO BABYLON pro (chodzi głównie o bezpośrednie tlumaczenie tekstu przez zaznaczanie okreslonych wyrazów myszką - vide też moje 2 poprzednie posty). Z góry thx za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 mało konstruktywna..bo wymagania jakie stawiasz mijają się o 2 przecznice z możliwościami przeglądarek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 (chodzi głównie o bezpośrednie tlumaczenie tekstu przez zaznaczanie okreslonych wyrazów myszką - vide też moje 2 poprzednie posty).Tłumaczenia pojedynczych wyrazów - http://dictionarysearch.mozdev.org/ . Lista słowników do tego plugina http://mozillapl.org/projekty/Dodatki/DictionarySearchPL Jest jeszcze coś takiego, ale nie wiem jak się spisuje - https://addons.mozilla.org/firefox/2444/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Serdecznie dziękuję i pozdrawiam :wink: niebawem :wink: sprawdzę jak to działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...