Dunaj Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Mi sie wydaje ze to niektorym szumi w glowie po zbyt duzj ilosci alkocholu albo cogorsza amfyAlkohol się pisze przez samo ''H'' przynajmniej nie robiłbyś tak zasadniczych błędów w tak istotnych wyrazach, dla twojej informacji Amfetamina to również Benzedryna lub Psychedryna i jest to tzw. stymulator mózgowy czyli po nim raczej nie szumi w głowie, a wręcz przeciwnie /może brałeś Extazy/, więc nie pisz głupot jak nie wiesz, co jak i z czym działa, a co do SB to i tak nie zmienię zdania, kiedyś składałem kompa z zintegrowanym dźwiękiem na VIA i jako pierwsze wrażenie bardziej mi się podobał ten dźwięk niż SB przynajmniej żadnych ''popierdywań'' ani problemów z oprogramowaniem, a szumów może i miała więcej ale przynajmniej działała OK i nie było ich słychać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Tak więc nieprawdą jest, że te karty bardzo szumią, a co gorsza trzeszczą :lol:Amen :) dzieki za test...dobrze ze nie slyszymy tych trzaskow co niektorzy :)Chciałem jeszcze słowem uzupełnienia do testu napisać, że wkradł mi się drobny błąd podczas pomiaru, spowodowany niewielkim podbiciem wysokich tonów na mikserze (zamiast 50% było przypadkiem ustawione 55%). Zrobiony ponownie pomiar pasma przenoszenia wykazał płaską jak stół charakterystykę ze spadkiem -3dB powyżej 21kHz :) Wczoraj także przetestowałem sobie drivery kX Project, ale nie bardzo mi się spodobały - miałem problem z włączeniem sygnału na subwoofer. Coś wychodziło na to wyjście, ale nie była to suma wszystkich pozostałych kanałów, lecz tylko jeden kanał :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...