Skocz do zawartości
Gość Ell Kogutto

NFSU na GeForce 2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ell Kogutto

Witam Wszystkich.Mam problem z karta graficzna taka jak w temacie a dokladniej mx/mx 400 64mb.Kiedy gram w NFS Underground w opcjach graficznych nie mam polowy opcji.Z tego co wiem jest tak poniewaz moja karta bosluguje directX 7.Czy mozna cos z tym zrobic?I jeszcze jedno pytanie mozna z mojej karty zrobic GeForce 2 GTS?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przelutuj rezystor ten 4 po lewej , bedzie gf6800ultra , a tak serio to nic nie zrobisz z tym , i raczej granie na takiej karcie w ta gre mija sie z celem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie dawno sa miałem GF2 GTS i przy dobrym procku na średnich detalach mozesz smiało posmigac sobie, choc to nie bedzie jakas rewelacja. Co do tuningu GF2 na GF2 GTS nie dasz rady, za słabe kości były wstawiane na wzykłe 2-ki i szybciej spalisz nie ci sie uda - odradzam próbowanie. Poza tym musiałbyś bios karty zmieniac a nie wiem czy gdzies znajdziesz bios do GF2 GTS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gralem na tym co mam w podpisie w 1024x768 na detalach srednio wyzszych i gra hulala

edit: wtedy mialem thortona 2000+ i 256 ram:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ell Kogutto

Nie pytalem kto na jakim sprzecie gra tylko czy moge jakos ta moja karte przerobic np. na GTS.I przy okazji jeszcze jedno pytanie:co da aktualizacja bios-u video w przypadku mojej karty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Wszystkich.Mam problem z karta graficzna taka jak w temacie a dokladniej mx/mx 400 64mb.Kiedy gram w NFS Underground w opcjach graficznych nie mam polowy opcji.Z tego co wiem jest tak poniewaz moja karta bosluguje directX 7.Czy mozna cos z tym zrobic?I jeszcze jedno pytanie mozna z mojej karty zrobic GeForce 2 GTS?

nieda rady to dwie zupełie inne karty rdzeń ma inną architekturę i pamięci tez są inne

Jeszcze nie dawno sa miałem GF2 GTS i przy dobrym procku na średnich detalach mozesz smiało posmigac sobie, choc to nie bedzie jakas rewelacja. Co do tuningu GF2 na GF2 GTS nie dasz rady, za słabe kości były wstawiane na wzykłe 2-ki i szybciej spalisz nie ci sie uda - odradzam próbowanie. Poza tym musiałbyś bios karty zmieniac a nie wiem czy gdzies znajdziesz bios do GF2 GTS.

ale miałem polewkę

ps. mój mx chodzi 200/143 @ 283/215 :roll: i jeszcze nie spłonoł :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ell Kogutto

Jak krecicie swoje GF 2?Programem czy zmieniajac wpisy w rejestrze win?A moze jest lepszy sposob na wycisniecie z niej siodmych potow?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak krecicie swoje GF 2?Programem czy zmieniajac wpisy w rejestrze win?A moze jest lepszy sposob na wycisniecie z niej siodmych potow?

No właśnie... podkręcania GeForce 2 MX 400 please...

Btw. Na mojej karcie wszystko jest o.k., NFS:U chodzi bez problemów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi