Chaos Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 jak chcecie panowie to zalozcie temacik "czy prawdziwy facet ma miec dlugiie wlosy" jak to GNZ napisal w topic'u "Pokaż swoją twarz..." [modemowcy | duże foty] :) no wiec zapraszam do dyskusji :D ja tam uwazam ze dlugosc włosow nic nie ma do męskosci i czy ma dlugie czy krótkie moze byc męski mam osobiscie długie włosy kupe czasu ogólnie to z 7 lat (z 2 roczną ale po roku zaczelem zpuszczac again). mozecie zapodac tu zdjecia swoich kudłów :) tylko nie dawajcie za duzych zeby nie bylo za duzo ladowania ... umówmy sie np na szerokosc foty na 400px MAX me: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Oczywiscie, ze nie ma nic do meskosci. Mialem kiedys poldlugie wlosy do ramion. Teraz jednak dla wygody lepiej mi jest w krotkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 no ja wychodze z załozenia ze albo miec całkeim krótkei (takie z 1-2cm max) albo całkeim długie . takie "pośrednie" sa ciezkie do utrzymania ... (szczególnie w przypadkach jak sie kręca) .. no ale długie robia lepszy efekt :D pozatym znam kupe lasek które twierdza ze faceci w długi włosach są zajebisci :)) .. i nie zebym znal tylko same "metalówy" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 jak ktos lubi wygladac jak renegat ;) to niech nosi se dlugie wlosy,nie ma znaczenia czy ktos jest bardziej meski w takich czy w krotkich ja nieznam zadnego kolesia ktory by mial dlugie wlosy, to chyba zalezy od srodowiska w jakim sie obraca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Ja tam chodzę do fryzjera co miesiąc z textem "trójka i jedynka" i nie myślę o żadnych włosach :P Zresztą nie cierpię włosów :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 hehe .. nie lubisz włosów? to co na rekach i nogach tez 3-ka i jedynka? z włosami to sa rozne MITy ... czesto ci co nie lubia potem polubiają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 mi sie osobiscie dlugie wlosy nie podobaja... odejmuje to "meskosci" facetom... pozatym nie rozumiem sensu tego topica :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Moj koles kiedys powiedzial ze prawdziwy facet powinien byc wygolony. Inna sprawa ze powiedzial to w 8mej klasie podstawowki :lol: Co do meskosci to IMO nie ma nic do rzeczy, a najlepsze sa wlasnie te srednie wlosy i wlasnie dlatego ze sa trudne do utrzymania. Wtedy widac, ze facet bardziej o siebie dba co dla niektorych powieksza jego meskosc a dla innych pomniejsza :D Niewazne... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 mi sie osobiscie dlugie wlosy nie podobaja... odejmuje to "meskosci" facetom... pozatym nie rozumiem sensu tego topica :|to nie pisz nic :) sens jest taki zeby zoabczyc ilu ludzi na tweaku ma dlugie baty pozatym nudzilo mi sie wiec załozylem napewno topic weselszy niz kosmetyki solarium i te inne ostanie .. ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Wsrod kobiet ogolnie panuje stereotyp iz facet z dlugimi piorami -> bardziej romantyk, slodki, grzeczny facet wygolony -> twardziel, macho oczywiscie to tylko stereotyp ale tak sie nalezy zapatrywac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 hmmmm... ja tez nie rozumiem tego topica...ktos chce sie dowartosciowac czy co??? imho dlugie wlosy nie sa dla facetow...a stwierdzenie ze facet wyglada mesko w wlosach poza ramiona albo do pasa jest smieszne i dziwne conajmniej...imho to tak samo jakby dziewczyny strzygly sie "trojka jedynka(jak Krootki)" albo wogole na lyso...sa jakies utarte schematy wygladu i kobieta powinna miec dlugie wlosy a facet krotkie(albo chociaz "rowne" czyli np. do uszu)....moze w takim razie zacznijmy sobie malowac powieki?? i wyrywac brwi?? a po drugie piszesz ze "nie tylko metalowy lubia dlugie wlosy u faceta"...hmmm...no dobra ale z drugiej strony ja nie znam zadnego chlopaka/faceta ktory nosilby dlugie wlosy ot tak sobie...jesli nosi to jest metalem i slucha takiej muzyki....a z kolei na takich "leca" podobne dziewczyny imho.. a jeszcze po trzecie nie jest przyjemnie dostac od faceta wlosami jak sie siedzi np. na wykladzie obok "metala" (ja juz chyba z 3 razy oberwalem)...szczegolnie ze przewaznie faceci tacy nie dbaja zbytnio o siebie i maja tluste i brudne wlosy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 .. widac jestes nieźle uprzedzony .. to ze ktos ma długie włosy to nie znacyz ze sa tłuste i smierdza .. stereotypami walisz .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 u mnie 16 lat na karku i dlugie wlosy :) zapuszczam od jakichs 2,5 lat i zapuszczam dalej (dokad mi bedzie pasowac) tutaj dl. moich wlosow (teraz sa troche dluzsze): a tutaj jak na codzien :) (wiaze wlosy bo tak mi wygodniej, sie zobaczy moze zaczne rozpuszczac :D) hehe w klasie mam dluzsze wlosy od prawie kazdej dziewczyny :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Moj koles 8O dzi, czy my o czymś nie wiemy??? :lol: Dżołkowałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 a to moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Ja zapuszczam od około 1.5 roku i ani myślę ścinać ;]. Nie jestem "metalem", nie ubieram się na czarno ani nic podobnego :]. Po prostu chce mieć długie włosy i już. Poza tym im dłuższe włosy tam dalej do dresa ;) ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Ja zapuszczam od około 1.5 roku i ani myślę ścinać ;]. Nie jestem "metalem", nie ubieram się na czarno ani nic podobnego :]. Po prostu chce mieć długie włosy i już. Poza tym im dłuższe włosy tam dalej do dresa ;) ;). na treningach mam kumpla ktory tez zapuszcza wlosy i tez nie jeste zadnym metalem, a slucha muzyki powaznej :) i tez zapuszcza bo lubi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Ja zapuszczam od około 1.5 roku i ani myślę ścinać ;]. Nie jestem "metalem", nie ubieram się na czarno ani nic podobnego :]. Po prostu chce mieć długie włosy i już. Poza tym im dłuższe włosy tam dalej do dresa ;) ;). na treningach mam kumpla ktory tez zapuszcza wlosy i tez nie jeste zadnym metalem, a slucha muzyki powaznej :) i tez zapuszcza bo lubi :P Z tym że ja jednak słucham Rocka/Metalu ;]]. Chociaż jestem pewny że nawet gdybym miał inne upodobania muzyczne to moje włosy pozostałyby długie ;D. A jako ciekawstkę powiem że mam koleżankę która uważa że facet z krótkimi włosami to ciota ;]. Oczywiście nie obrażając nikogo, ja tak nie uważam ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Tez mam wlosy za ramiona, bo lubie i nie uwazam sie za metala jak wielu sadzi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 wunat po co ci skarpeta na twarzy i dlaczego w mieszkaniu trzymasz rower ?? (chyba jubilat :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 1. to nie skarpeta. 2. to rower treningowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 photo cutted by GNZ robie sobie takie same :D moje zdanie również jest takie same :D maszynka 3mm albo w ogole bez koncowki i dawaj... "Nie chodze w tym co modne ale co wygodne..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 IMO w wiekszosci przypadkow (choc sa wyjatki) dlugosc wlosow uzalezniona jest od gustu muzycznego ... sam mam krotkie i watpie zebym kiedykolwiek machal piorami ;] BTW bardzo ciekawy temat - chaos jak na to wpadles :P UPDATE: wunat - jaki to trening ? trenujesz bicepsy przenoszac go z kata w kat jak przeszkadza ;] ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 a to moje zdanie. robie sobie takie same :D moje zdanie również jest takie same :D maszynka 3mm albo w ogole bez koncowki i dawaj... "Nie chodze w tym co modne ale co wygodne..." w sumie to to jest robione pianka do golenia i jednarazowka (gole co 2 dni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Też nie jestem ani nie byłem metalem a przez 10 czy 11 lat miałem długie pióra ;-)) [liceum+studia+trochę po studiach; częściej widziałem dziewczyny z długimi tłustymi włosami niż facetów ;/] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 prawdziwego faceta nie poznaje sie po wlosach :!: tyle na temat, ja mam akurat krotkie, imho gadka glupia bo o niczym i moze jedynie prowadzic do klotni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 (...) UPDATE: wunat - jaki to trening ? trenujesz bicepsy przenoszac go z kata w kat jak przeszkadza ;] ?? (...) [pssst] nie, nie wiesz nie do tego sluzy rower treningowy ;)[/psst] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 BTW bardzo ciekawy temat - chaos jak na to wpadles :PA WIESZ SAM NIE WIEM .. JAKOS MNIE TAK NASZLO :wink: prawdziwego faceta nie poznaje sie po wlosach :!: tyle na temat, ja mam akurat krotkie, imho gadka glupia bo o niczym i moze jedynie prowadzic do klotni jak ktos umie konstruktywnie sie wypowiadac nie ogólnikuje i ma cos do powiedzenia to kłótni nie bedzie .. ale jak ktos zaklada ze dlugie włosy to zaraz zasywfiony metal to sorry ale jest niezbyt rozgarniety i tolerancyjny dla wiadomosci coponiektórych .. słucham co prawda głownie cieższej muzy .. Gothic itp ale genralnie lubie wszystko co wpadnie mi w ucho od HH przez trance i dance. Zadna z moich panien nie była "metalówa" a jakos podobały im sie moje włosy. Smigam tez czasem na balety powywijac troche i jakos mi nie przeszkadza posiadanie długich kłaków (chociaz czesto przeszkadza to niektóym panom którzy sa zadrosni albo cos gdy patrza jak sobie tancze) ... nie uwazam sie za metala .. w czerni chodze bo lubie jest to bardziej zwiazne z mrocznymi klimacikami (chaos, wampiryzm itp) ... nie mam skórzanej kurtki itp .. glany nosze bo sa wygodne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 1. to nie skarpeta. hmm...dobra niewazne co to :wink: ,ale czemu masz to na twarzy ,jesli moge oczywiscie wiedziec :D ....pryszcze :?: :wink: :D tak z ciekawosci tylko pytam,nie zebym pamietnik pisal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 o.k skoro Cie to ciekawi. uznajmy ze nie rajcuje mnie pokazywanie twarzy na forum. Ci z ktorymi chce sie spotkac w realu mnie zobacza i Ci z ktorymi sie nie chce widziec niech widza mnie takiego za maska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...