Skocz do zawartości
Chaos

Czy prawdziwy facet ma miec dlugiie wlosy (pozdro dla GNZ :)

Rekomendowane odpowiedzi

Prawdziwego faceta poznaje się po tym jak kończy a nie po włosach (jak mawiał słynny polityk odgrażając się na krytykę) :lol:

Ja mam włosy krótkie. Preferuję cięższe brzmienia (choć często bywa że zbłądzę ;)). Siakoś mi nie przeszkadza to, że ktoś chodzi w koralikach i ma długie hairy (dawny grunge), jednak solarium to jest przesada (vel stary topic).

:Plóm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Sa dosc dlugie ale problem w tym ze strasznie sie kreca... (kto mnie zna w realu wie jakie mam problemy) wiec stosuje metode okresowego scinania welny do 12mm... Nosilbym dlugie bo lubie ale po prostu praktycznosc wygrywa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe .. ciekawe tematy sie rozwijaja :)

berkut: długie to one jeszcze nie sa :>

wunat: nikt ci nie kaze twzarzy pokazywac .. ale wyglada jakbys sie bal czy cos .. na codzien chyab tak nie smigasz nie?

paranoik: dilujesz włosami? :) mi jeszcze 10-15cm potrzeba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bruce pewnie pije :)

ja to mam na zmiane zero, albo takie za ramiona, tylko dostaje jakichs syfow na glowie i musze sie na palke golic, ale potem od nowa wloski hoduje poniewaz HEAVY METAL IS THE LAW :) buahahaha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bruce pewnie pije :)  

ja to mam na zmiane zero, albo takie za ramiona, tylko dostaje jakichs syfow na glowie i musze sie na palke golic, ale potem od nowa wloski hoduje poniewaz HEAVY METAL IS THE LAW :) buahahaha

No offence... ale głowę to się myje nie goli ;]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlugie qdły to IMO glupota  (u faceta rzecz jasna) no offence

a co ty mozesz wiedziec, chlopczyku...

to bardziej chyba zalezy od innych czynnikow bo o higiene dbam i dlugie wlosy myje najrzadziej co trzeci dzien, nie znosze tlustych (jeszcze jak takie wpadna do ust - pfu!)

heh, jak mialem dlugie hery, to mylem je codziennie. Zreszta teraz tez. Nie wiem, jak mozesz wytrzymac tyle. Dlugie wlosy sie czesciej przetluszczaja niz krotkie.

A tak na marginesie, kiedys, kiedy chodzilem do technikum, mialem fumfla, ktory nigdy nie wychodzil powyzej 10mm. Myl sie tez rzadko, a do tego uwazal sie za wielkiego skinheda (bylismy wtedy jeszcze malymi gowniarzami). Nie moglem, jak nazywal jakiegos lesnego chlopca brudasem buahaha :D

Jak czlowiek ma dlugie hery, to przynajmniej dba o siebie (myje sie czesciej, nie nosi zaloby za pazurami...) :D Choc niestety trafiaja sie wyjatki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CZasami to i co tydzien, ale do fryzjera nie chodze tylko do lazienki z maszynka :>

twoja dziewczyna wie o tym? :roll:

:lol:

No ba!!

Pytanie :>

heh , tyle dobrego ;)

a wracajac do tematu to imo nic nie uwlacza meskosci faceta. ale ja raczej nie jestem obiektywny bo sam zapuszczam .

choduje tez gdzies od wrzesnia , ale od jakichs 3mm:/ ale myje codziennie , inaczej jestem wmordejeza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi