wróbel Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 witam wszystkich trochę czasu tu nie zaglądałem -spalił mi się zasilacz (może ktoś pamięta post ''zaryzykować??'' -zaryzykowałem :) Ale do rzeczy zamierzam kupić radka takiego jak w temacie Radeon 9800 SE 128MB 256 BIT DVI TV BOX XpertVision -pamięci 2,8ns standardowe taktowanie 380600 (u powercolora pamięci są na 680 ale podobno obie tak samo osiągają wartośc około 720mhz) Proszę osoby które miały dokładnie ten model o jakies informacje-doradzenie czy warto zainwestować w tą kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Czlowieku...zanim zalozysz nowy temat to poszukaj to ni boli......ten teamt byl chyba ze 100 razy Radeon 9800SE@PRO - WALKA ZE ŚCIEMĄ !!!!!!!!! Poczytaj szczegolnie ostatnie posty i drugi temat....troche starszy...ale duzo wyjasnia Radeon 9800SE - Ściema czy prawdziwy potwór za 1000zł ??? !!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...