romek Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Poszukuje osoby z Lublina. Kupuje dysk, który ma gwarancje w sklepie w Lublinie i muszę wiedzieć czy on jeszcze istnieje i czy dyski na gwarancji przyjmują! Jeśli ktoś mieszka właśnie w Lublinie to prosiłbym o kontakt. Namiary sklepu: CROSS-PART.EXE Al. Sp.Pracy 36 box11A tel: (0-81) 748-49-38 Lublin Nie mam jak tego sprawdzić. Telefon nie odpowiada :( Może ktoś wie coś o tym sklepie, czy mają swoją strone internetową? Dość PILNE :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 nie no przecież nie powiecie mi, że nikt nie mieszka w Lublinie :!: Forumowicze pobudka :!: Muszę sprawdzić czy ten sklep jeszcze prosperuje a nie mam prawde mówiąc jak! Ktoś może się tego podjąć? Czekam na szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...