azyl Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Witam , musze zrobic na informatyke strone www i musze na niej zamiescic jakas muze w tle, ze wzgledu na tematyke tyj strony uwtor i na to ze sam slucham hh musi byc to wlasnie HH, i teraz do was prosba - podajcie jakies tytuly hh w ktorych NIE MA przeklenstw ( jak na lekcji gosciowa uslyszy jakies bluzgi to nie mam co liczyc na dobra ocene .. ) wiec prosze o jakis w miare dobry uwtwor hh bez przeklenstw :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 daj wersje akustyczna Autobiografii LiroYa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 tylko ze mi wlasnie o to chodzi zeby byly slowa, bo chce uchwicic ze to hh , nie kazdy w klasie zalapie ze to akurat jest z liroya Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 to moze cos z czarnego HH - i tak nauczycielka pewnie sie nie polapie w slowach :P ew. polecam Pasje - Meza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 BEASTIE BOYS "three Mcs and one DJ -- live video version !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! polecam !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 nagły atak spawacza- antyliroy :wink: a tak na poważnie Eldo- plaża ewentualnie możesz dać wersje ocenzurowaną jakimś eleganckim skreczykiem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 wielkie dzieki , pewnie wykozystam wszytskie te kawalki :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 nagły atak spawacza- antyliroy :wink: [...] [ot] To w Warszawie znają ten zespół :) Qrcze ja całą 6kl. podstawówki kupowałem ich kasety :) No teksty mają lolowate :) (Robin Ho*j itp ;) ) A tak poza tym z hh bez przekleństw: Aniele - Mezo ( :lol: ) Pasja - Mezo EGO - Rytmy zwątpienia Trzeci Wymiar - większość (skamieniali, 15MC itd.) Skarby - Liber (bodajże jedno przekleństwo) Jeżeli można to nazwać HH to proszę :) Tylko nie lećcie na mnie bo ja tam na hh się nie znam a to po prostyu się o uszy obiło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Nie no, nie przesadzaj na stronke z tym mezo (toz to pop :P ), choc kolezankom z klasy (czy tez pani) moze sie spodobac :P Radzilbym ci walnąć, jak to ktos wyzej zauwazyl Elda (mędrcy z kosmosu)czy niektore kawałki Paktofoniki, wkoncu klasyka :P (ja to ja, priorytety, chwile ulotne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Z Paktofoniki bez przekleństw to chyba tylko "Od A do Z od Z do A..." jakoś tak to szło tylko tytułu nie pamiętam ;) A może coś zagranicznego fajny kawałek nawet: Cypress Hill - L.I.F.E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 to od a do z od z do a to Paktofonika - Ja to Ja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 ok to walne pare utworow pfk , eldo i libera :) , mezo raczej nie bo jak ktos tu zauwazyl to am byc prawdziwy hh a nie pop :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socham Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Ja polecam molesa ewenement- wszystko co najlepsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 PWRD - O 180 stopni obrot - dodatkowo juz za free w necie - poszukaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Azyl daj linka.....bo azbym se posłuchal co tam zapodales :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Jeden Osiem L - Jak zapomnieć :lol: A tak na serio to posłucham troche i dam odpowiedź... Już słucham i: -[Jesli mogą być słowa typu "debil"] - Fenomen - Sensacja - [dodam cos jak "znajde"] Albo daj jakiś zagraniczny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...