Skocz do zawartości
azyl

muza na strone

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , musze zrobic na informatyke strone www i musze na niej zamiescic jakas muze w tle, ze wzgledu na tematyke tyj strony uwtor i na to ze sam slucham hh musi byc to wlasnie HH, i teraz do was prosba - podajcie jakies tytuly hh w ktorych NIE MA przeklenstw ( jak na lekcji gosciowa uslyszy jakies bluzgi to nie mam co liczyc na dobra ocene .. ) wiec prosze o jakis w miare dobry uwtwor hh bez przeklenstw :)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nagły atak spawacza- antyliroy :wink:

[...]

[ot] To w Warszawie znają ten zespół :) Qrcze ja całą 6kl. podstawówki kupowałem ich kasety :) No teksty mają lolowate :) (Robin Ho*j itp ;) )

A tak poza tym z hh bez przekleństw:

Aniele - Mezo ( :lol: )

Pasja - Mezo

EGO - Rytmy zwątpienia

Trzeci Wymiar - większość (skamieniali, 15MC itd.)

Skarby - Liber (bodajże jedno przekleństwo)

Jeżeli można to nazwać HH to proszę :) Tylko nie lećcie na mnie bo ja tam na hh się nie znam a to po prostyu się o uszy obiło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, nie przesadzaj na stronke z tym mezo (toz to pop :P ), choc kolezankom z klasy (czy tez pani) moze sie spodobac :P

Radzilbym ci walnąć, jak to ktos wyzej zauwazyl Elda (mędrcy z kosmosu)czy niektore kawałki Paktofoniki, wkoncu klasyka :P (ja to ja, priorytety, chwile ulotne)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Paktofoniki bez przekleństw to chyba tylko "Od A do Z od Z do A..." jakoś tak to szło tylko tytułu nie pamiętam ;)

A może coś zagranicznego fajny kawałek nawet:

Cypress Hill - L.I.F.E.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden Osiem L - Jak zapomnieć :lol:

A tak na serio to posłucham troche i dam odpowiedź...

Już słucham i:

-[Jesli mogą być słowa typu "debil"] - Fenomen - Sensacja

- [dodam cos jak "znajde"]

Albo daj jakiś zagraniczny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi