Miji Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 jaki cooler proponujecie do pentium 1,26 ,może jakiś kompromis między wydajnością, a głośnością.Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 jaki cooler proponujecie do pentium 1,26 ,może jakiś kompromis między wydajnością, a głośnością.DziękiVulcano 7+ jest fajny tyle że cieżko kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ja mam Titana D5TB(3) w miare wydajny i co najważniejsze cichy cooler. PIII się nie grzeje więc w zupełności taki starczy,no i.... można go nabyć prawie w każdym sklepie komputerowym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Jezeli zalezy Ci na kosztach to wybierz typ mojego przedmowcy: tani (35-40 pln), cichy, srednio wydajny. Jezeli kasa nie gra roli to wybierz ten V7+:jak chcesz to cichy, jak chcesz to glosny i b. wydajny no i cena 130 pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Thermaltake Volcano 7 jest dobry i stosunkowo niedrogi ja mam Thermaltake Dragon Orba i jest strasznie głośny musiałem kupić Fanmate Zalmana żeby go wyciszyć ale w drugim kompie na Celeronie 1200 i Abit ST6 Raid jest Dragon Orb 3 4900 i jest cichutki i wydajny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Titan D5TB lub Spire z miedziana wkladka konczacy sie na HH :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 no TCC D5TB jest OK cichy i wydajny na PIII 1,2 styknie spokojnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregos Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Mam tego spire co sie konczy na HH :) Dokladniej to jest 5e34b3-hh ale go wymieniam jutro bo jak dla mnie to on jest za glosny (chyba ze mi sie trafil jakis walniety egzemplarz), a chlodzi calkiem calkiem ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...